counter

Καινούργιου για Ηλιάκη: "Στεναχωρήθηκα όταν την είδα στην Μενεγάκη..."

Καινούργιου για Ηλιάκη: "Στεναχωρήθηκα όταν την είδα στην Μενεγάκη..."
Καινούργιου για Ηλιάκη: "Στεναχωρήθηκα όταν την είδα στην Μενεγάκη..."

Μια συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στο περιοδικό PEOPLE και τη Σόνια Καζόνι και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Μαρία Ηλιάκη και τον χωρισμό της από τον Νεκτάριο Γαλίτη.

Αξίζει να πούμε, ότι οι σχέσεις των δύο κυριών ψυχράνθηκαν μετά το τέλος του "Δέστε τους".

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

-Είπες στο φτιάξε καφέ πως στεναχωρήθηκες που χώρισε η Μαρία Ηλιάκη με τον Νεκτάριο Γαλίτη. Δεδομένου πως είναι γνωστό ότι οι σχέσεις σας έχουν διαταράζει, σχολιάστηκε η δήλωση σου.

Το ότι έχουμε ψυχρανθεί με την Μαρία, επαγγελματικά και φιλικά, δεν σημαίνει πως θέλω να ναι δυστυχισμένη. Είναι ένα κορίτσι που έχει ταλαιπωρηθεί στην προσωπική της ζωή, όπως και εγώ, και την έβλεπα να είναι πολύ καλά με το συγκεκριμένο παιδί. Στεναχωρήθηκα όταν την είδα στη Μενεγάκη, γιατί ήταν σχεδόν κλαμένη. Όπως και αν έχει, έχουμε ζήσει στιγμές μαζί που κρατάω όμορφα μέσα μου, την έχω αγαπήσει, ξέρω πως θέλει να προχωρήσει, να κάνει οικογένεια, και δεν μου άρεσε που την είδα στενοχωρημένη. Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο. Στεναχωριέμαι όταν τον βλέπω στενοχωρημένο, τον αγαπάω, του χρωστάω πολλά και αυτόν δεν αλλάζει. Είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου και όποτε με χρειαστεί θα είμαι δίπλα του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR