counter

Ελεονώρα Μελέτη: "Δέχομαι βία για την υποψηφιότητα μου, με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα"

Ελεονώρα Μελέτη: "Δέχομαι βία για την υποψηφιότητα μου, με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα"
Ελεονώρα Μελέτη: "Δέχομαι βία για την υποψηφιότητα μου, με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα"

Μία ανάρτηση ξέσπασμα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής 21/4 η Ελεονώρα Μελέτη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με την Νέα Δημοκρατία.

Η παρουσιάστρια αναφέρει πως τις τελευταίες ημέρες δέχεται υβριστικά μηνύματα και λεκτική βία με αφορμή την υποψηφιότητά της ενώ όπως τόνισε  δεν σταματήσει να προχωρά προς τον στόχο της.

«Πριν από 15 -16 χρόνια, διαγνώστηκα ως θύμα χρόνιας συναισθηματικής κ ψυχολογικής κακοποίησης, μέσω λεκτικής κ συναισθηματικής βίας, εξαιτίας του συστηματικού διασυρμού της προσωπικότητας μου. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια, επώδυνης θεραπείας , πείσμα κ πίστη για να μπορέσω να χτίσω ψυχική ανθεκτικότητα κ να πιστέψω κ πάλι στον εαυτό μου. Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Όχι απο τα μίντια. Η παθογένεια εντοπίζεται στα κοινωνικά δίκτυα. Δέχομαι εδώ κ λίγες μέρες χυδαία, ανεξέλεγκτη κ απροκάλυπτη βία με αφορμή την υποψηφιότητα μου για την ευρωβουλή.

Με λένε πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μάνα ,κ δεκάδες άλλους σεξιστικους κ κακοποιητικους χαρακτηρισμούς, μου εύχονται καρκίνο, ψόφο κ δεκάδες άλλες ευφάνταστες κατάρες, στο πλαίσιο μιας προπαγάνδας που στόχο έχει μέσα από τη δολοφονία χαρακτήρων να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Δείτε επίσης - Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία

Αυτό το Τέρας της βίας, του μίσους, της κακοποίησης κ της χυδαίας κοινωνικής αθλιότητας, είναι ένας από τους λόγους που με έσπρωξε χρόνια τώρα να ασχοληθώ με τα κοινωνικά ζητήματα, εκφράζοντας τους προβληματισμούς μου μέσα από εκπομπές που σήμερα εργαλειοποιούνται ενώ κάποτε εκθειάζονταν, μέσα από βιβλία που έγιναν best seller, μέσα από τη συμμετοχή μου σε οργανωμένες δράσεις χωρίς κανέναν προσωπικό όφελος, κ τώρα διεκδικώντας να το κάνω κ μέσα από πιο επισήμους φορείς όπως η ευρωβουλή.

Ως θύμα κακοποίησης, κ μάλιστα σε κοινή θέα, με κακοποιητές τόσο αυτούς που επιτίθενται όσο κ εκείνους που το διασκεδάζουν, αλλά κυρίως ως γυναίκα που κατάφερε να βγει από αυτό αλώβητη κ πιο δυνατή, δυναμική, ανθεκτική, αποφασιστική κ άκεραιη, δεν φοβάμαι τίποτα κ κανέναν.

Είμαι εδώ, όρθια, υγιής, με εκείνους που με ξέρουν, να με στηρίζουν κ να μου δίνουν δύναμη, να προχωρήσω παρακάτω βλέποντας μόνο το στόχο.

Το τέρας αυτό, ένα ερμαφρόδιτο αρρωστημένης πατριαρχείας αλλά κ εσωτερικευμενου μισογυνισμού ( δυστυχώς κακοποιητές στη προκειμένη είναι κ αντρες κ γυναίκες) εγώ το κοιτάω στα Μάτια…Είναι το ίδιο που δεν θα σταματήσω ποτέ , με κάθε ευκαιρία να πολεμάω, από όποιο πόστο κ με οποίο μέσο. Καλή Κυριακή!!! Σε ολους», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με τις επιθέσεις για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR