counter

Γιώργος Χρανιώτης: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης για χάρη του γιου του - Το μακροσκελές μήνυμα του ηθοποιού

Γιώργος Χρανιώτης: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης για χάρη του γιου του - Το μακροσκελές μήνυμα του ηθοποιού
Γιώργος Χρανιώτης: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης για χάρη του γιου του - Το μακροσκελές μήνυμα του ηθοποιού

Οικογενειακά πέρασαν το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του, Γεωργιά Αβασκαντήρα, που έφαγαν μαζί με φίλους τους.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ωστόσο η επίσκεψη που δέχτηκαν από τον... Άγιο Βασίλη, ο οποίος έφερε δώρα στον γιο τους, Αλέξανδρο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης που για χάρη του γιου του, ντύθηκε Άγιος Βασίλης, ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες και ένα βίντεο, ενώ στη μακροσκελή του ανάρτηση έγραψε: "Χτες ήρθε αναπάντεχα ο Αγιος Βασίλης στο σπιτικό μας και μοίρασε τα δώρα του στους φίλους … Πήρε αγκαλιά τον Αλέξανδρο,τα είπανε λίγο και μετά αναχώρησε, γιατί έπρεπε να μοιράσει κι αλλά δώρα σε άλλα μικρά και μεγάλα παιδάκια Ο Αη-Βασίλης υπάρχει παιδιά !!!Κυκλοφορεί με την ελκυθραρα του, είναι πελώριος (τουλάχιστον έτσι φαίνεται στα παιδιά), είναι καλός πολύ και δίκαιος και αγαπά όλα τα παιδάκια αυτού του κόσμου. Σας το λέω με σιγουριά !!! 

Διαβάστε επίσης: Γιώργoς Xρανιώτης: "Έχω απατήσει σύντροφό μου αλλά ποτέ με παράλληλη σχέση"

Υπάρχει,κυκλοφορεί αναμεσα μας και μας επισκέπτεται απροειδοποίητα τα Χριστούγεννα. Γι αυτό, κρατείστε τα νοστιμότερα μελομακάρονα σας, ένα κομματι πίτα και λίγο γαλατάκι (του αρέσει και το φυτικό τελευταία), για να τον φιλέψετε όταν έρθει στο σπιτικό σας. Κρίμα πάντως γιατί εκείνη την στιγμή που μας ήρθε, εγώ είχα πεταχτεί σε μια δουλειά και δεν τον γνώρισα. Και του χρόνου παλιοπαιδα!!! Να είστε καλοί. Να είστε καλά. Χρόνια πολλά".

Πηγή φωτογραφιών: Instagram - chraniotis_giorgos_official

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR