counter

Γιώργος Χειμωνέτος: Mιλά στο FTHIS.GR για τον ερχομό της νεογέννητης κόρης του

Γιώργος Χειμωνέτος: Mιλά στο FTHIS.GR για τον ερχομό της νεογέννητης κόρης του
Γιώργος Χειμωνέτος: Mιλά στο FTHIS.GR για τον ερχομό της νεογέννητης κόρης του

Γιώργος Χειμωνέτος

Της Αποστολίας Φιλίππου

Σήμερα το πρωί στις 9.30, έγινε πατέρας ο Γιώργος Χειμωνέτος και μίλησε αποκλειστικά γι αυτό. Η γυναίκα του μπήκε στο μαιευτήριο, καθώς της έσπασαν τα νερά λίγο πιο πριν από την αναμενόμενη χρονική στιγμή και έτσι ο πελαργός έφτασε για τον ευτυχισμένο πατέρα και την σύζυγό του λιγάκι πρόωρα. Το υγιέστατο κοριτσάκι γεννήθηκε 2.300 γραμμάρια, με καισαρική τομή στην γυναικολογική κλινική «Λητώ» και όπως είναι φυσικό, έκανε τους δύο γονείς τρισευτυχισμένους. Λίγες ώρες μετά, κατά την επικοινωνία που είχαμε μαζί του δήλωσε πως, αφού πήγαν όλα καλά, πλέον το καταδιασκεδάζουν.

Ο ενθουσιασμένος μπαμπάς πλέον, πρόσθεσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος του όταν αντίκρισαν το μωράκι τους δάκρυσαν. Η γυναίκα του, στην αίθουσα του χειρουργείου, αν και ζαλισμένη το πήρε στην αγκαλιά της, έκλαψε και του χάρισε το πρώτο τρυφερό μητρικό φιλί για καλωσόρισμα, ενώ ο ίδιος δεν μπορούσε καν να το διακρίνει, καθώς τα μάτια του ήταν βουρκωμένα. «Με έπιασαν τα κλάματα δεν έβλεπα καλά το μωρό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δύο γονείς έχουν ήδη αποφασίσει να ονομάσουν την κορούλα του Αρμονία, που είναι το όνομα της Μητέρας του Γιώργου Χειμωνέτου. Σε τρεις ημέρες οι δύο γονείς θα πάρουν εξιτήριο, ενώ το μωράκι τους ενδέχεται να μείνει λίγες ημέρες παραπάνω για προληπτικούς μόνο λόγους, εξαιτίας του λίγο πρόωρου ερχομού του στον κόσμο. Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR