counter

Γιώργος Λιάγκας: Η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε από τον ΑΝΤ1 αλλά δεν έμαθε κανείς!

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αναούτογλου θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές του «Πρωινού» μία πρόταση που είχε δεχτεί από τον ΑΝΤ1 αλλά δεν έγινε ποτέ γνωστή.

Να θυμίσουμε ότι ο Γρηγόρης Αναούτογλου είχε πει: «Είναι αγένεια για τον Γιώργο Λιάγκα αυτό το πράγμα που γίνεται. Δεν το κάνω ούτε από κολλητιλίκι ή οτιδήποτε άλλο. Το κάνω από επαγγελματικό σεβασμό, με τον Γιώργο έχουμε μια σχέση απλή Είναι αγένεια, όταν αυτός ο άνθρωπος είναι στην ώρα του και στη δουλειά του και δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι κι υπάρχει μια ομάδα που εργάζεται και παίρνει χρήματα από εκεί και πάνε και καλά, όπως πάει το Πρωινό να ακούγεται αυτό το πράγμα»

Όσα είπε ο Γιώργο Λιάγκας

«Θα σας πω κάτι για πρώτη φορά. Φέτος εμένα μου έγινε μια τηλεοπτική πρόταση, εδώ από τον ΑΝΤ1, πολύ σημαντική. Δεν την έχω πει πουθενά, δεν την έχουν πει τα στελέχη του ΑΝΤ1 πουθενά και δεν την ξέρει κανένας», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όταν εγώ έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στον ΣΚΑΪ δεν το πήρε χαμπάρι κανένας. Βγήκε μια ανακοίνωση. Όταν εγώ έφυγα από τον ΣΚΑΪ και ήρθα στον ΑΝΤ1 με την Φαίη πριν από ενάμιση χρόνο εδώ, δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανένας. Το μάθατε όλοι από μια ανακοίνωση. Θέλω να σας πω ότι αν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό το κρατάς. Και ο ομιλών ποτέ δεν βγαίνει σε δημοσιογράφους να κάνει παιχνιδάκια… κι εγώ έκανα καλό επιτυχημένο late night, να πάω κι εγώ να κάνω late night τώρα μαζί με τον Γρηγόρη… να φάω τη θέση του Γρηγόρη… Ούτε ο Γρηγόρης το έχει κάνει. Αν λάβουμε υπόψη, ότι τα προγράμματα και οι ζώνες του σταθμού είναι πολύ συγκεκριμένες, τότε είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως αν η πρόταση γινόταν πραγματικότητα, οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα ήταν σημαντικές…» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε επίσης - "Χείμαρρος" ο Γιώργος Λιάγκας: "Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βγήκε και είπε ότι η πρώτη κυρία βιάστηκε"

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω απόσπασμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR