counter

Γιώργος Λιάγκας για Παύλο Χαϊκάλη: "Κλασική περίπτωση ανθρώπου που μόνος του έβαλε τα χέρια του & έβγαλε τα μάτια του"

Την απάντησή του στα όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης στο Mega Καλημέρα για το #metoo και έναν εμμονικό παρουσιαστή, θέλησε να δώσει ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό" στον ΑΝΤ1,  το πρωί της Πέμπτης 14/12.

Η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Παύλο Χαϊκάλη

«Για να πιαστώ από το τελευταίο που είπε, ότι αυτά που ακούσαμε, είναι παρωνυχίδα – μπορεί έτσι να είναι – αλλά αν υπάρχουν άλλα σημαντικότερα που δεν έχουν καταγγελθεί – κακώς – τι να κάνουμε; Να διαγραφούν και οι παρωνυχίδες επειδή κάποιες άλλες γυναίκες έχουν φάει περισσότερο ξύλο και δε βγήκαν να το πουν; Επειδή κάποιες κακοποιήθηκαν λιγότερο δε πρέπει να το πουν;… Τι λογική είναι αυτή;

Αν ξέρει κάτι ο κύριος Χαϊκάλης γιατί δε το λέει. Να παρακινήσει αυτές τις γυναίκες να μιλήσουν. Εγώ πιστεύω ότι ο κύριος Χαϊκάλης είναι η κλασική περίπτωση ανθρώπου που μόνος του έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του. Γιατί, δεν έκανε κάτι που να τείνει στη σφαίρα του παραβατικού ή οτιδήποτε άλλο. Έκανε κάποιες πράξεις – πίεσε κάποιες γυναίκες με κάποιο τρόπο – ηθικά απαράδεκτες. Βγήκε και ζήτησε συγγνώμη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Αυτό που είπε για τον εμμονικό παρουσιαστή, δε ξέρω αν το λέει για μένα, αλλά σε ό,τι με αφορά πολλές φορές έχω βγει κι έχω πει ότι πρέπει να γυρίσει στο θέατρο, ότι είναι εξαιρετικός ηθοποιός και παρότι δε το ξέρει, να ψάξει να δει μήπως πίσω από τις προτάσεις που του έγιναν κρύβεται και ένας Λιάγκας. Μήπως σε κάποιους παραγωγούς που του κάνανε προτάσεις μέσα στον Χειμώνα κρύβεται ένας Λιάγκας που είπε, “είναι καλός, πάρ’ τον να παίξει στο θέατρο”;

Συμφωνώ μαζί του στο ότι λείπει η καλή κωμωδία, και στη τηλεόραση και στο θέατρο. Έλεος. Πόση Μάνη και πόση Κρήτη να δούμε πια; Ας δούμε και μια κωμωδία. Δε λέω ότι είναι κακή η Μάνη και η Κρήτη, εννοώ το δράμα, δεν έχω κάτι με τις περιοχές, αλλά θέλει και λίγο κωμωδία να γελάσει το χειλάκι μας. Και είναι καλός ο Χαϊκάλης».


«Από την άλλη, το ότι δεν πήγε καλά η παράστασή του στη Κύπρο, δεν στοχοποιήθηκε από κανέναν δημοσιογράφο. Ήταν επιλογή του να πάει να δουλέψει σε μια συγκεκριμένα δουλειά, με μια συγκεκριμένη αισθητική, με ένα συγκεκριμένο κείμενο, που δε ξέρω αν πραγματικά ανταποκρίνεται σε αυτό που είναι ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δεν είναι ότι ο κόσμος του έστρεψε την πλάτη επειδή τον τιμώρησε για το #metoo. Όχι, απλά δε του άρεσε αυτό που πήγαν να παρουσιάσουν… Πρέπει να τα βάλει με άλλους ο κύριος Χαϊκάλης και όχι με αυτούς που έχει στο μυαλό του, που είναι και πιο κοντά σε αυτόν. Και να καταλάβει και κάτι άλλο, καλώς ή κακώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική κάποια στιγμή, να σώσει κι αυτός την πατρίδα, άρα θα κριθεί πιο αυστηρά… Μακάρι να γυρίσει με μια καλή παράσταση που θα του αρμόζει και να πάει ο κόσμος να τον δει» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR