counter

Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Κοκλώνη: "Να διώξει από δίπλα του τους γλείφτες, έχει κάνει μια αποτυχία"

Με αφορμή το φινάλε του Fame Story από το Star Channel, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο "Πρωινό" στον Νίκο Κοκλώνη και τους ανθρώπους που έχει δίπλα του, ενώ όπως είπε ο  παρουσιαστής του ΑΝΤ1, καλό θα ήταν ο παραγωγός της Barking Well media "να απομακρύνει τους γλείφτες από δίπλα του".

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το Νίκο Κοκλώνη

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Νομίζω ότι είναι οριστική αυλαία για το Fame Story. Έχω την αίσθηση ότι οι άνθρωποι του Star δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι και δεν πρόκειται να προτείνουν στον Νίκο Κοκλώνη συνεργασία για δεύτερο χρόνο με το Fame Story».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε για το Fame Story μετά το ρεπορτάζ ότι θα υπάρξουν ακόμη 5 live, το οποίο και "έδωσε" η Ναταλία Ανδρικοπούλου: «Αυτός ο εφιάλτης θα λάβει τέλος για όλους. Γιατί είναι ένας εφιάλτης να δαπανάς έναν σκασμό λεφτά και το αποτέλεσμα να είναι πενιχρό στην prime time. Όσο κι αν πανηγυρίζουν κάποιοι που λένε ότι στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Πατησίων έκανε 23,2% είναι γελοίο και αστείο. Να μην το κάνουν. Ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχει ανάγκη από γλείφτες.

Διαβάστε επίσης: Χάρης Λεμπιδάκης: "Η Κατερίνα Καινούργιου πειράχτηκε με το ποστ - Παραιτήθηκα από Barking Well μετά από 10 χρόνια"

Αντιλαμβάνεται ότι έχει κάνει μία αποτυχία. Δεν είναι κακό πράγμα η αποτυχία. Κακό πράγμα είναι να υπάρχουν γλείφτες που την αποτυχία σου να προσπαθούν να τη βαφτίσουν αποτυχία. Για μένα ο Νίκος Κοκλώνης και ο οποιοσδήποτε δυνατός άνδρας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει για να έχει υγεία, είναι να διώξει τους γλείφτες».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR