counter

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της από τον Νικόλα Φαράκλα - "Είχα ρωτήσει τη συμβουλή παιδοψυχολόγου"

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη σχολίασαν τα όσα είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Τάσο Ριζόπουλο σχετικά με τον χωρισμό των γονιών του.

Αρχικά τον λόγο πήρε η Ελένη Μενεγάκη και είπε: «Τα περισσότερα διαζύγια δεν είναι καλά διαζύγια, μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους, μακάρι να ήμασταν. Θες από απειρία, θες επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι; Θες επειδή πράγματι η σχέση των δύο γονιών ήταν πάρα πολύ κακή, οπότε δεν μπόρεσαν ούτε αυτό να διαχειριστούν. Είναι πιο λίγοι αυτοί που φτάσανε στο τέλος και το διαχειρίστηκαν τόσο σωστά και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα».

Δείτε επίσης! Ανδρέας Μικρoύτσικος για Νίκο Οικονoμόπουλο: "Στα 5 λεπτά μου αποκάλυψε το πρόβλημα του χωρισμού, το φέρει βαρέως"

Όσα είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Στη συνέχεια, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρθηκε στο δικό της διαζύγιο από τον Νικόλα Φαράκλα: «Είχα ρωτήσει τη συμβουλή παιδοψυχολόγου ενόψει του δικού μου διαζυγίου και μου είχε πει το εξής: “Ένα διαζύγιο ανάλογα με το πώς θα το διαχειριστούν οι γονείς, μπορεί να έχει δύο αποτελέσματα. Ή να συμβεί κάτι στη ζωή του παιδιού, όπως μια απώλεια, αλλά να μην το τραυματίσει ή να συμβεί κάτι απολύτως τραυματικό και να είναι για πάντα βαρίδι στη δική του ψυχολογία.

Αυτό που θα ήθελα να πω για τη συνέντευξη είναι για την αναφορά του στη στενή σχέση με τον πνευματικό του, χαρακτηρίζοντάς τη σχέση αγάπης χωρίς δοσοληψίες. Πιστεύω ότι είναι μη αποδεκτό να λέγεται δημόσια γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι λύνουν σοβαρά προβλήματα στους ψυχαναλυτές. Είναι κάτι που φωνάζουμε ότι δεν είναι ταμπού. Δεν ξέρω αν ένας πνευματικός είναι η λύση σε όλα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR