counter

Ελένη Ράντου: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου – Πού διασκέδασαν;

Ελένη Ράντου: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου – Πού διασκέδασαν;
Ελένη Ράντου: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου – Πού διασκέδασαν;

Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Ελένη Ράντου μαζί με την κόρη της, Νικολέττα Παπακωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, μαμά και κόρη βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας που εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Η Ελένη Ράντου και η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου διασκέδασαν με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην παρέα τους μάλιστα, ήταν και η Μαρία Μπακοδήμου με τον γιο της, Άρη αλλά και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την Ελένη Ράντου και την Νικολέττα Παπακωνσταντίνου μαζί με την παρέα τους αρκετά χαλαρές και ευδιάθετες, να τραγουδούν και να χορεύουν.

Δείτε επίσης! Ελένη Ράντoυ για Βασίλη Παπακωνσταντίνoυ: "Με ερωτεύτηκε από έναν εμετό, δεν έπλυνε το αμάξι του για 15 μέρες"

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Νικολέττα Παπακωνσταντίνου έχει ξεκινήσει το μεταπτυχιακό της στα εικαστικά στην Ολλανδία και μένει μόνιμα εκεί.

«Η Νικολέττα τώρα είναι 26 ετών. Τη δυσκολέψαμε τη Νικολέττα πολύ. Κάποια στιγμή μου είπε, “δε θέλω να με πηγαίνεις εσύ στην παιδική χαρά γιατί πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου. Εμένα θα με φωτογραφήσουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ, να με φωτογραφήσουν γιατί εσείς κάνατε κάτι σημαντικό, δε θα το επιτρέψω ποτέ”. Σε κάποιες συναυλίες του Βασίλη που πηγαίναμε μαζί και μπορούσα να την παρατηρήσω, έσκαγε από περηφάνεια. Ήταν ανάμεικτα αυτά που ένιωθε. Από τη μια ένιωθε ότι κάποιος της παίρνει τους γονείς της. Κάθε παιδί θέλει εκείνο να είναι το επίκεντρο», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Ράντου για την κόρη της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR