counter

Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου: «Έχω φάει πολλά σκατά…»

Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου: «Έχω φάει πολλά σκατά…»
Έξαλλη η Μαρία Κορινθίου: «Έχω φάει πολλά σκατά…»

Ξέσπασε η Μαρία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η γοητευτική ηθοποιός μετά τα σχόλια που έγιναν, με αφορμή τις τηλεοπτικές δηλώσεις για την απόκτηση δεύτερου παιδιού έγραψε τα εξής:

«Έχετε λυσσάξει όμως ……να ξέρετε ότι όλα έρχονται στα αυτιά μου! Ξέρετε εσείς ….Δεν πειράζει, κατανοώ κάποιους ανθρώπους να ασχολούνται με την πάρτη μου χωρίς να τους ενοχλώ! Δύναμη να ξέρετε μου δίνει και με πεισμώνει ακόμα περισσότερο να κάνω ακόμα πιο πολλά! Συμβουλή: Η Κορινθίου είναι 15 χρόνια στον χώρο (πολλά όχι, αλλά ούτε και λίγα), έχω φάει πολλά σκατά αλλά ταυτόχρονα κοιτούσα πως εγώ θα εξελιχθώ και θα ωριμάσω χρόνο με τον χρόνο με την δική μου δύναμη, αποφασιστικότητα και τέλος πάντων, μαγκιά ! Συμβουλεύω λοιπόν να κάνετε το ίδιο και να μην κοιτάτε τι έκανε η Κορινθίου και η κάθε Κορινθίου…. Μερσύ και γεια σας τώρα!».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Κορινθίου μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για δεύτερο παιδί απάντησε: «Με αυτή την ερώτηση υποφέρω… Άντε πάλι, βαριέμαι… Να βάλω κασετοφωνάκι, πήγαινε σε προηγούμενη συνέντευξή μου και δες… τα ίδια έχω απαντήσει, βαριέμαι… 8 χρόνια μου κάνουν την ίδια ερώτηση, έχω σκυλοβαρεθεί να με ρωτάνε».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR