counter

Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Βρεττό

Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Βρεττό
Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Βρεττό

Δύσκολες στιγμές για τον Ηλία Βρεττό και την οικογένειά του. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής θρηνεί την απώλεια της πολυαγαπημένης του γιαγιάς, Αριάδνης, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 103 ετών.

Ο Ηλίας Βρεττός την αποχαιρέτησε με τρεις κοινές τους φωτογραφίες και ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

"Δεν υπάρχει πιο ωραίο όνομα για μένα από το «Αριάδνη». Καλό ταξίδι στην αγαπημένη μας γιαγιά Νανά. Ευλογημένος είναι ο άνθρωπος που φτάνει στα 103. Τις ευχές σου τις κρατάω σαν φυλαχτό, την αγάπη σου για μένα την έχω πυρήνα μέσα μου, την υπόσχεση που σου δώσαμε με την Αναστασία, αν μας αξιώσει ο Θεός, θα την κρατήσουμε και το χαμόγελο και την ομορφιά σου δε θα τα ξεχάσει κανείς. 

Διαβάστε επίσης: Hλίας Bρεττός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα με τη μηχανή του! "Βρέθηκα στην άσφαλτο και λέω τώρα θα σηκωθώ;"

Αρχόντισσα ήσουν στη γη, αρχόντισσα εύχομαι να σε έχει και ο Κύριος δίπλα Του. Παναγίτσα μου εσένα που σε λάτρευε και που σε είχε δει από κοντά, σε παρακαλώ πρόσεχε τη γιαγιά μου και δώστης ένα φιλί από όλους εμάς. Θα μας λείψεις γιαγιάκα μου. Σ´αγαπώ πολύ. Ο Ηλίας σου" έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilias Vrettos (@vrettos_ilias)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR