counter

Ηλίας Βρεττός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα με τη μηχανή του! "Βρέθηκα στην άσφαλτο και λέω τώρα θα σηκωθώ;"

Ηλίας Βρεττός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα με τη μηχανή του! "Βρέθηκα στην άσφαλτο και λέω τώρα θα σηκωθώ;"
Ηλίας Βρεττός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ατύχημα με τη μηχανή του! "Βρέθηκα στην άσφαλτο και λέω τώρα θα σηκωθώ;"

Ένα τροχαία ατύχημα με τη μηχανή του είχε το βράδυ της Παρασκευής ο Ηλίας Βρεττός στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του Alpha "Το πιο μεγάλο παζάρι" είναι καλά στην υγεία, αφού το κράνος που φορούσε του έσωσε τη ζωή. Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και περιέγραψε όσα έζησε, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό είναι να φοράμε κράνος στη μηχανή και ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης! Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του στη Γλυφάδα

Ηλίας Βρεττός – Όσα είπε για το τροχαίο ατύχημα που είχε

«Εγώ να δεις τι έπαθα χθες! Καταρχάς θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας πάρα πολύ τους χιλιάδες φίλους, γνωστούς και ανθρώπους στα social media, γιατί έχει κατακλυστεί το κινητό μου από ευχές για περαστικά και ενδιαφέρον. Δεν ήθελα να ανησυχήσω κανέναν. Απλά επειδή το τρακάρισμα που έγινε χθες στη Γλυφάδα ήταν πάρα πολύ σοβαρό και μαζεύτηκε πάρα πολύς κόσμος και τραβούσε βίντεο, φοβήθηκα πάρα πολύ το γεγονός ότι θα ανέβει κάτι άλλο πριν ενημερώσω εγώ ο ίδιος. Γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία να ανεβάσω πρώτος εγώ, γιατί αν ανέβαινα κάτι άλλο μπορεί η ανησυχία να ήταν μεγαλύτερη.  Ήταν μια αναγκαστική ανάρτηση για να ενημερώσω ότι όλα ήταν καλά.

Για έναν λόγο βγήκα σήμερα στην εκπομπή σας. Για να πω ότι είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που σώζομαι από αυτά που πρέπει όλη να κάνουμε μπαίνοντας σε ένα αμάξι ή καβαλώντας μια μηχανή. Πριν πέντε χρόνια, αν δε φορούσα ζώνη, δε θα ήμουν εδώ και δε θα μιλούσαμε τώρα. Πιστέψτε με, επειδή χθες μέσα σε ένα δευτερόλεπτο βρέθηκα να κάνω κωλοτούμπες πάνω από ένα αμάξι και να σκάω με το κεφάλι στην άσφαλτο, αν δε φορούσα το κράνος και το μπουφάν μου, δε ξέρω τι θα είχε συμβεί.

Σίγουρα δε θα ήμουν σε θέση να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Βγήκα για να περάσω αυτό το μήνυμα, κυρίως στα νέα παιδιά που βλέπω για μαγκιά, για να μη χαλάσει το μαλλί και δε ξέρω τι άλλο, να καβαλάνε μηχανή χωρίς κράνος και να το έχουν για να προστατεύει τον αγκώνα ή να νομίζουν ότι είμαστε άτρωτοι, γιατί αυτό παθαίνουμε πολλές φορές….Θα πρέπει όλα αυτά να μας γίνουν βίωμα.

Δε πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα. Εκεί που πήγαινα με τη μηχανή μου σε ένα στενό στο κέντρο της Γλυφάδας ξαφνικά βρέθηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο. Δε θέλω να μπω σε διαδικασίες πως και τι γιατί αυτά αφορούν τις ασφαλιστικές, τους πραγματογνώμονες. Υπάρχει ανοιχτή υπόθεση την τροχαία. Δεν είναι κομψό να βγω αυτή τη στιγμή και να πω λεπτομέρειες.

Εκεί που πήγαινα, είδα μπροστά μου ένα αμάξι και χωρίς καν να καταλάβω βρέθηκα στον αέρα και την άσφαλτο. Θυμάμαι ότι βρέθηκα στην άσφαλτο και λέω “τώρα θα σηκωθώ” και αυτόματα σηκώθηκα όρθιος για να δω αν μπορώ. Το τρακάρισμα τόσο δυνατό που η μηχανή έγινε σμπαράλια. Κατέβηκε κόσμος από δύο τετράγωνα γιατί ήταν δυνατό το μπαμ. Είχε μαζευτεί πάρα πολύς κόσμος σε εκείνο το σημείο. Δόξα τω Θεώ αυτή τη στιγμή είμαι με λίγους μώλωπες και λίγες μελανιές», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βρεττός.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR