counter

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα Παπανδρέου

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα Παπανδρέου
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του Ανδρέα Παπανδρέου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δυο στις 10» βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία μίλησε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε τις στιγμές του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρωθυπουργού τονίζοντας πως ήταν πολύ συγκινητικές.    

Διαβάστε επίσης! Δήμητρα Παπανδρέου: "Ο Ανδρέας δεν θα άφηνε τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του"

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου – Οι τελευταίες στιγμές του Ανδρέα Παπανδρέου

«Οι τελευταίες στιγμές του Ανδρέα ήταν πολύ συγκινητικές. Δεν έφευγα από το πλάι του, ήμουν εκεί συνεχώς. Πήγαινε καλύτερα και ξαφνικά ήταν, αυτό που λέω μέσα μου, ότι πατάω ένα κουμπί και θέλω τώρα να φύγω. Ήταν  νομίζω σαν να το αποφάσισε ο ίδιος. Αισθανόταν σε εκείνη τη φάση κάπως αδύναμος και δεν ήθελε αυτή η εικόνα του να βγει ας πούμε στο συνέδριο το οποίο ερχόταν και ήταν τρεις ημέρες μετά την κηδεία του.

Υπήρχε ένα “σ’ αγαπώ και δεν θα σε απαρνιόμουν ποτέ και ότι σε ευχαριστώ για όσα χρόνια μου χάρισες”. Εγώ διερωτώμουν γιατί, αφού όλα πάνε καλά σε σημείο που είχα πάθει ένα σοκ, όταν έφυγε. Δεν το πίστευα, τον μάλωνα, του έλεγα “σήκω” ενώ είχε φύγει από τη ζωή», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR