counter

"Δεν πήραμε πάρα πολλά λεφτά από το Παρά Πέντε, ειδικά τον πρώτο χρόνο"

"Δεν πήραμε πάρα πολλά λεφτά από το Παρά Πέντε, ειδικά τον πρώτο χρόνο"
"Δεν πήραμε πάρα πολλά λεφτά από το Παρά Πέντε, ειδικά τον πρώτο χρόνο"

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Ελένη Κρίτα. Η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία του «Παρά Πέντε» αποκαλύπτοντας πως τα χρήματα την πρώτη σεζόν δεν ήταν αρκετά.

Διαβάστε επίσης! Ελένη Κρίτα: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τις απώλειες της ζωής της αλλά και την 12χρονη εγγονή που μεγαλώνει μόνη της

Όλα αυτά τα χρόνια εμείς σας βλέπουμε στην τηλεόραση και μέσα από τις επαναλήψεις του «Παρά Πέντε». Εσείς παρακολουθείτε τη σειρά αυτή;

Έτυχε να τη δω τον Σεπτέμβρη, γιατί την έβλεπε και η εγγονή μου, με μεγάλη ευχαρίστηση, παρότι την έχει παρακολουθήσει χιλιάδες φορές (γέλια).

Τι αίσθημα σας δημιουργεί όταν την βλέπετε;

Μια γλυκιά νοσταλγία. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που έπαιξα σε αυτή τη σειρά και που αγαπηθήκαμε και ζήσαμε αυτές τις εποχές.

Αισθανθήκατε ποτέ την επιτυχία αυτού του ρόλου σαν βάρος, για τις επόμενες δουλειές;

Ίσα ίσα μου άνοιξε πράγματα που πριν δεν θα τα είχα κάνει. Μετά από το «Παρά Πέντε» μου πρότειναν επιθεώρηση, μετά έπαιξα και στο «Σεσουάρ για δολοφόνους» που ήταν ένα interactive πράγμα. Επειδή γενικά ήμουν κλειστός άνθρωπος, δεν περίμενα ότι θα τα έκανα αυτά στη ζωή μου. Είδα όμως ότι μπορώ να κάνω και πράγματα που δεν τα φανταζόμουν.

Θα ήσασταν θετική στο να γίνει remake το “Παρά Πέντε”;

Καταρχάς δεν θα ήθελε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Μου φαίνεται δύσκολο, τα remake δεν έχουν πάντα την ίδια απήχηση. Είναι καλύτερο να αφήσουμε τους ήρωες εκεί που τελείωσαν και να τους αφήσουμε στη φαντασία των τηλεθεατών. Έχουμε χάσει και τη γιαγιά, την Ειρήνη Κουμαριανού.

Τι σας έλεγε τότε ο κόσμος τότε;

Ειδικά την πρώτη χρονιά που έβγαινα πολύ πιο αντιπαθητική, γιατί δεν είχε φανεί ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε με τη «Ζουμπουλία», μου έλεγαν γιατί της πήρα τον άντρα. Με έλεγαν δράκουλα, με έβριζαν (γέλια). Άλλοι μου έλεγαν ότι τους αρέσει που είμαι σνομπ και ψηλομύτα.

Καταφέρατε λόγω της σειράς αυτής, να αποκτήσετε ένα γερό «κομπόδεμα»;

Όχι. Κομπόδεμα στην Ελλάδα; Εμείς δεν πήραμε πάρα πολλά λεφτά σ’ αυτή τη σειρά, ειδικά τον πρώτο χρόνο. Τον δεύτερο φυσικά είχαμε μια καλύτερη διαπραγμάτευση. Το «Παρά Πέντε» μου έδωσε τη δυνατότητα τα επόμενα χρόνια που ήταν και τα καλά, να μπορώ να πάρω καλύτερα χρήματα σε θεατρικές ή άλλες τηλεοπτικές δουλειές που έκλεισα.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR