counter

Βαγγέλης Μόρας: Η συγκινητική ιστορία του ποδοσφαιριστή που έδωσε ζωή στον αδελφό του

Βαγγέλης Μόρας: Η συγκινητική ιστορία του ποδοσφαιριστή που έδωσε ζωή στον αδελφό του
Βαγγέλης Μόρας: Η συγκινητική ιστορία του ποδοσφαιριστή που έδωσε ζωή στον αδελφό του

Ο Βαγγέλης Μόρας γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1981 και είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Αμπελόκηπους Λάρισας, ενώ στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη Λάρισα αγωνιζόμενος στη Β’ Εθνική το 1999 και το 2001 μετεγγράφηκε στην Προοδευτική, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α’ Εθνική. Έκτοτε, ακολούθησε μία σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε ελληνικές και ξένες ομάδες, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες. Μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τις φανέλες της Bologna, Swansea, Hellas Verona και την Εθνική Ελλάδος που υπήρξε μέλος της αποστολής που συμμετείχε στο Mundial του 2014, στη Βραζιλία.

Στο ζώδιο είναι Παρθένος και όπως λέγεται ο άντρας έχει ένα δροσερό εξωτερικό παρουσιαστικό με ένα ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο. Αυτό το απέδειξε πριν από μερικούς μήνες, όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι τη Μελβούρνη Αυστραλίας, προκειμένου να δωρίσει μυελό των οστών στον αδελφό του, Δημήτρη, που έπασχε από λευχαιμία δίνοντας του εκ νέου ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης πήγε διακοπές στην Αυστραλία και αισθάνθηκε μία αδιαθεσία, οπότε και εισήχθη στο νοσοκομείο και διαγνώσθηκε ότι έχει λευχαιμία. Μετά τις χημειοθεραπείες που έγιναν, η μόνη σωτηρία ήταν ένα μόσχευμα το οποίο ήρθε από τον Βαγγέλη. Η συγκεκριμένη ιστορία έγινε γνωστή στην ελληνική παροικία της Μελβούρνης που στάθηκε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή.  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR