counter

Baby boom!Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της

Baby boom!Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της
Baby boom!Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της

Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της έφτασε και ήταν η 5η Δεκέμβρη. Πριν λίγες μέρες λοιπόν η Marcela Valladolid έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και πανέμορφο κοριτσάκι, το οποίο μοιράστηκε μαζί μας με μια φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Εγώ και η οικογένειά μου, είμαστε ευγνώμονες στο Θεό, για το υπέροχο κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή μας για να ολοκληρώσει την οικογένειά μας, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η Anna, είναι δυνατή, αγωνίστρια και τα μεγαλύτερα αδέρφια της, ο μπαμπάς και η μαμά είναι τρελά ερωτευμένοι μαζί της!», σχολίασε η σταρ.

Το όνομα της μικρής της πριγκίπισσας είναι Anna Carina Button Valladolid και είναι το τρίτο παιδί της γνωστής chef Marcela Valladolid. Με τον αρραβωνιαστικό της, Philip Button, έχουν ακόμη έναν γιο, τον 20 μηνών David, ενώ η ίδια έχει έναν ακόμη γιο, από προηγούμενο γάμο, τον 12χρονο Fausto.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Marcela αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο της βιβλίο μαγειρικής, την Άνοιξη του 2017.Η διάσημη  chef Marcela Valladolid. Η chef Marcela Valladolid με την νεογέννητη κορούλα της

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR