counter

"Αριστεία & Αλληλεγγύη 2014": Λαμπερές παρουσίες σε φιλανθρωπική βραδιά

"Αριστεία & Αλληλεγγύη 2014": Λαμπερές παρουσίες σε φιλανθρωπική βραδιά
"Αριστεία & Αλληλεγγύη 2014": Λαμπερές παρουσίες σε φιλανθρωπική βραδιά

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας διοργάνωσε την ετήσια τελετή βραβεύσεών της, με σκοπό να τιμήσει όσους υποστήριξαν το εκπαιδευτικό έργο Ολυμπιακής Παιδείας, το 2014.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΘΝ.Ο.Α. τίμησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό της, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την στήριξη που παρέχουν στην γιγάντωση του έργου της

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης, στηρίζουν έμπρακτα την δράση της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, η οποία από το 2009 και έπειτα μεγαλώνει διαρκώς. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι χρυσός χορηγός της ΕΘΝ.Ο.Α. και για τον λόγο αυτό ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση αυτή.

Το βραβείο της χρονιάς «Αριστεία και Αλληλεγγύη» για το 2014 απονεμήθηκε στην Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, για την προσφορά της στα παιδιά που δίνουν τη «μάχη» τους για την ζωή.

Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλλων οι: ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Λάμπης Νικολάου, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, οι ολυμπιονίκες Πέτρος Γαλακτόπουλος, Βούλα Κοζομπόλη, Πηγή Δεβετζή, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Φωκάς Ευαγγελινός, η Αναστασία Ζαννή και η Κατερίνα Λέχου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR