counter

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για Ελένη Μενεγάκη: "Ήρθαμε ξανά κοντά, γιατί είχαμε χαθεί για ένα διάστημα"

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για Ελένη Μενεγάκη: "Ήρθαμε ξανά κοντά, γιατί είχαμε χαθεί για ένα διάστημα"
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για Ελένη Μενεγάκη: "Ήρθαμε ξανά κοντά, γιατί είχαμε χαθεί για ένα διάστημα"

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η αγαπημένη σεφ αναφέρθηκε αρχικά στην είσοδό της στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της ελιάς».

«Ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα και τη Μάνη, όταν έκανα μία δημοσίευση με ρώτησαν από τη σειρά αν θα με ενδιέφερε να συμμετέχω. Μου φάνηκε περίεργο και όταν μου ζήτησαν να παίξω τους ρώτησα αν ήθελαν να μαγειρέψω μου είπαν να υποδυθώ τον εαυτό μου» είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της σειράς για τον τρόπο που την αγκάλιασαν.

Φέτος η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συμμετέχει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την ίδια να αναφέρει σχετικά: «Αγαπώ την Ελένη, έχουμε κάνει όμορφα πράγματα και μου έχει σταθεί σε δύσκολες στιγμές. Στην προηγούμενη δεκαετία με την Ελένη ήρθαμε ξανά κοντά, γιατί είχαμε χαθεί για ένα διάστημα. Είναι πάντα με ανοιχτή αγκαλιά και με μεγάλη καρδιά».

Σε ερώτηση ποια δικιά της συνταγή είναι η αγαπημένη της Ελένης Μενεγάκη, απάντησε: «Η πορτοκαλόπιτα και το χταπόδι με το μέλι, τα κάνει καλύτερα κι από εμένα».

Διαβάστε επίσης: Bάσω Λασκαράκη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το σχόλιο της Eλένης Mενεγάκη

Αναφορικά με τον Γιώργο Λιάγκα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε ότι «είναι αληθινός κι αυθεντικός άνθρωπος. Έχει νεύρα θα τα δείξει. Για αυτό τον αγαπώ, γιατί είναι αληθινός. Είναι τυχερός όποιος τον έχει φίλο του».

Σχετικά με την μετακίνηση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σχολίασε ότι ήταν ένα βήμα με το οποίο ρίσκαρε και της είχε πει να το σκεφτεί και δεύτερη φορά πριν το κάνει.

Ενώ ξεκαθάρισε «Όταν βρισκόμουν στο ΣΚΑΪ πέρασα μια χαρά, αν κι έχουν ακουστεί διάφορα».

«Για τη Φαίη το να πάει στον ΣΚΑΪ ήταν ένα βήμα που ρίσκαρε πολλά πράγματα. Τότε της είχα πει κι εγώ να το σκεφτεί και δεύτερη φορά πριν το κάνει», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR