counter

Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός: Tαξίδι στο Λονδίνο πριν τα Χριστούγεννα (Photos)

Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός: Tαξίδι στο Λονδίνο πριν τα Χριστούγεννα (Photos)
Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός: Tαξίδι στο Λονδίνο πριν τα Χριστούγεννα (Photos)

‘Ένα ταξίδι στο Λονδίνο πραγματοποίησαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το καλοκαίρι, ταξίδεψε στην βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και πέρασε όμορφες στιγμές.

Η Άννα Πρέλεβιτς κοινοποίησε στο Instagram φωτογραφίες με τον σύζυγό της από την εξόρμηση στο Λονδίνο και στη λεζάντα αποκάλυψε πως το 2009 και οι δυο τους βρισκόντουσαν στην πόλη για σπουδές, είχαν κοινές παρέες, σύχναζαν στα ίδια, ωστόσο δεν συναντήθηκαν.

Διαβάστε επίσης! Άννα Πρέλεβιτς: Η φωτογραφία του Νικήτα Νομικού που δημοσίευσε από την ημέρα του γάμου τους και τα τρυφερά λόγια

«Το 2009 ήμουν 2ο έτος φοιτήτρια στο Λονδίνο. Την ίδια περίοδο στο Λονδίνο, ο Νικήτας έκανε το μεταπτυχιακό του. Όταν γνωριστήκαμε το 2021, σχεδόν μία δεκαετία αργότερα, καταλάβαμε ότι στο Λονδίνο τότε, είχαμε κοινές παρέες, συχνάζαμε στα ίδια μέρη αλλά δεν έτυχε ποτέ να γνωριστούμε!

Η μοίρα είχε τα δικά της σχέδια, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι κάποιες συναντήσεις, αξίζουν την αναμονή. Trust the process #Serendipity #ChristmasMagic

Υ.Γ: Έχω και άλλη μία παρόμοια ιστορία με Νικήτα από Αθήνα το 2019 θα σας την πω κάποια άλλη στιγμή», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς στο Instagram.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR