counter

Άννα Μπεζάν: Η γνωριμία με τον Δημήτρη Παππά και ο ερχομός της κόρης τους - "Εκείνο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα"

Άννα Μπεζάν: Η γνωριμία με τον Δημήτρη Παππά και ο ερχομός της κόρης τους - "Εκείνο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα"
Άννα Μπεζάν: Η γνωριμία με τον Δημήτρη Παππά και ο ερχομός της κόρης τους - "Εκείνο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα"

Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Πάνο Τσουκάρα παραχώρησε η Άννα Μπεζάν, που αυτό το διάστημα την βλέπουμε στο J2US στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς γνώρισε τον Δημήτρη Παππά, αλλά και για τον ερχομό της κόρης τους, Χριστίνας - Νεκταρίας.

Διαβάστε επίσης! Άννα Μπεζάν: "Δεν θέλω να έχω επαφές με τους γονείς μου, έχω τη δική μου οικογένεια"

Με τον σύντροφο σου, Δημήτρη Παππά, πώς πρωτογνωριστήκατε;

Στη Θεσσαλονίκη, ένα βράδυ σε νυχτερινό κέντρο, ήμασταν με διαφορετικές παρέες. Έτυχε να συναντηθούμε στις τουαλέτες, όπου ο χορός με τους νιπτήρες ήταν κοινός. Βγαίνοντας ήταν ο Δημήτρης πίσω μου και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα κατά πάνω μου. Ευτυχώς πρόλαβε με το χέρι του να την σταματήσει ελάχιστα εκατοστά από τη μύτη μου. Εκείνο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Στον πρώτο ενάμιση μήνα της επικοινωνίας μας δεν είχα πάρει την επαφή μας πολύ ζεστά. Ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου και στην αρχή του έψησα το ψάρι στα χείλη.

Πότε κατάλαβες ότι είναι ο άντρας της ζωής σου;

Όταν γνώρισα τον Δημήτρη ήμουν πολύ καιρό μόνη μου και σκεφτόμουν ότι έπρεπε να του δώσω μία ευκαιρία. Όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, ένιωσα σαν να γνωριζόμασταν χρόνια, γελούσαμε πάρα πολύ, είπαμε τα εσώψυχά μας, κουμπώσουμε κι αισίως είμαστε δυόμισι χρόνια μαζί.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 γεννήθηκε και η κόρη σας, Χριστίνα Νεκταρία. Πόσο άλλαξε τη ζωή σας;

Έμεινα έγκυος λίγο καιρό μετά τη γνωριμία μας. Υπήρχε η φλόγα και η σπίθα ακόμη στη σχέση μας. Το παιδί ήρθε τη στιγμή που αρχίσαμε να κάνουμε κοινά όνειρα με τον Δημήτρη. Έχω περάσει τόσα στη ζωή μου και δεν θα ήθελα ποτέ το παιδί μου να ζήσει καταστάσεις που δημιουργούν αβεβαιότητα, όπως έζησα εγώ. Σκέφτηκα πολύ αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε αυτό τον ρόλο, αλλά είχα πάντα στο πλευρό μου τον Δημήτρη. Ήταν και είναι τρομερά υποστηρικτικός, τρυφερός και στοργικός και ήξερα ότι θέλω το παιδί να πάρει όλη αυτή την αγάπη από τον πατέρα της που δεν πήρα εγώ τον δικό μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR