counter

Albano Carrisi - Romina Power: Ο δολοφόνος της κόρης τους ομολογεί και σοκάρει!

Albano Carrisi - Romina Power: Ο δολοφόνος της κόρης τους ομολογεί και σοκάρει!
Albano Carrisi - Romina Power: Ο δολοφόνος της κόρης τους ομολογεί και σοκάρει!

Albano Carrisi - Romina Power

Χρόνια έρευνας έληξαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο λόγος για τους γνωστούς ιταλούς τραγουδιστές Albano Carrisi και την πρώην σύζυγο του Romina Power.

Το δράμα του διάσημου ζευγαριού άρχισε τον Ιανουάριο του 1994. Στις 31 Δεκεμβρίου 1993 ήταν η τελευταία φορά που επικοινώνησαν με την 23χρονη Ilenia ,η οποία ζούσε στη Νέα Ορλεάνη. Δεκαπέντε ημέρες αργότερα δήλωσαν την εξαφάνιση της. Το ζευγάρι πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να την αναζητήσει, χωρίς αποτέλεσμα. Έπειτα από καιρό ο Albano γύρισε απογοητευμένος στην Ιταλία, ενώ η Romina έμεινε στις ΗΠΑ. Στις 15 Σεπτεμβρίου 1994 εντοπίστηκε το πτώμα άγνωστης στο Χολτ της Φλόριντα. Δυο χρόνια αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ένοχος ήταν ο «δολοφόνος με το χαρούμενο πρόσωπο».

Το 1996 ο φορτηγατζής Κιθ Χάντερ Τζέσπερσον ομολόγησε ότι αυτός τη σκότωσε. Ανέφερε ότι τη γνώρισε σε πρατήριο καυσίμων της πόλης Τάμπα, όπου έκανε οτοστόπ. Του είπε ότι την έλεγαν Souzan , κουβαλούσε ένα σακίδιο και του ζήτησε να τη μεταφέρει στην Καλιφόρνια ή τη Νεβάδα. Ο Τζέσπερσον είχε συλληφθεί το 1995 και αποδείχτηκε ότι ήταν ο serial killer που σκότωσε τουλάχιστον οκτώ γυναίκες στις ΗΠΑ μεταξύ 1990 και 1995.

«Του έδειξα μια παλιά φωτογραφία και εκείνος διάλεξε αμέσως την Ιλένια με σιγουριά» τονίζει ο ειδικός πράκτορας Dennis Haley, ο οποίος ασχολείται με «παγωμένες» και ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Έπειτα από εικοσιένα ολόκληρα χρόνια μια από τις πιο δραματικές ιστορίες που γνώρισε η κοινωνία της Ιταλίας έλαβε τέλος με τον χειρότερο τρόπο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR