counter

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Τουρίστρια σκοτώθηκε από γαϊδούρι

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Τουρίστρια σκοτώθηκε από γαϊδούρι
Τραγωδία στη Σαντορίνη: Τουρίστρια σκοτώθηκε από γαϊδούρι

Τουρίστρια

Ένα απίστευτο δυστύχημα προκάλεσε τον  τραγικό θάνατο μιας 67χρονης γερμανίδας που βρισκόταν σε κρουαζιέρα στη χώρα μας. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν σε κρουαζιέρα στη χώρα μας και το κρουαζιερόπλοιο έδεσε σήμερα στα Φηρά και το βράδυ αναχωρεί από τη Σαντορίνη με προορισμό τη Μύκονο.

Τα δύο ζευγάρια κατέβηκαν στα Φηρά κι απολάμβαναν τη βόλτα τους πεζή .Εκεί ένα από τα γαϊδουράκια που χρησιμοποιούν οι τουρίστες για να ανέβουν από το παλιό λιμάνι εναλλακτικά του τελεφερίκ, ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του κι άρχισε να τρέχει αφηνιασμένο. Το ζώο χτύπησε αρχικά την τουρίστρια και στη συνέχεια την ποδοπάτησε με τον ιδιοκτήτη του να τρέχει πανικόβλητος από πίσω του προσπαθώντας να το συγκρατήσει.

Ο9 ιδιοκτήτης του ζώου κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Θήρας όπου καταθέτει για το περιστατικό στο πλαίσιο της προανάκρισης. Ο σύζυγος της άτυχης τουρίστριας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος στο κρουαζιερόπλοιο από τους φίλους του. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το ζευγάρι είχε γιορτάσει χθες τα 67αγενέθλια της συζύγου.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR