counter

Ελένη Μενεγάκη: Μετά από πολλές ημέρες σιωπής έδωσε το δημόσιο στίγμα της

Ελένη Μενεγάκη: Μετά από πολλές ημέρες σιωπής έδωσε το δημόσιο στίγμα της
Ελένη Μενεγάκη: Μετά από πολλές ημέρες σιωπής έδωσε το δημόσιο στίγμα της

Μενεγάκη Χρυσικοπούλου

Από την Αποστολία Φιλίππου

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη κρατάει χαμηλό προφίλ προσπαθόντας να κρατά τη δημοσιότητα μακριά από την προσωπική της ζωή. Λίγο μετά την ανακοίνωση όμως της αποχώρησης της Ελιάνας Χρυσικοπούλου από την εκπομπή της έκανε την εμφάνισή της δίνοντας το δημόσιο στίγμα της μέσα από τα social media.

Η αγαπημένη της συνεργάτιδα δημοσίευσε στο blog στο missbloom, ένα συγκινητικό κείμενο ως «επίλογο» της υπέροχης συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θυμήθηκε όμορφες στιγμές μέσα από την τελευταία της χρονιά στην "Ελένη" και ευχαρίστησε την παρουσιάστρια. Η Ελένη Μενεγάκη αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που παραπέμπει στο συγκεκριμένο κείμενο στο blog της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

«Πριν από περίπου έναν χρόνο. Εντάξει, τυπικά ανήκει στην προηγούμενη σεζόν, αλλά αυτή ήταν η αρχή των πάντων. Ήταν φινάλε, θα χαιρετιόμασταν για το καλοκαίρι, εγώ είχα περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα να τραγουδάω μέσα μου «έχω ένα μυστικόόοοο, κρυμμένο στήηηης καρδιάς τα βάαααααθη». Ξαλάφρωσα που της το είπα, αισθάνθηκα σαν να μου έφυγε ένα βάρος. Ειδικά όταν είδα πόσο αυθόρμητα και αυθεντικά χαρούμενη ήταν για εμένα. Αφού έπεσαν οι τίτλοι τέλους, αφού χαμήλωσαν τα φώτα, έμεινα για λίγο μόνη μου στο πλατό - και ήξερα πως ήταν η τελευταία φορά που το αντικρίζω. Αντίο, «Ελένη» και ευχαριστώ για όλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανες για εμένα και για εκείνη.» γράφει ανάμεσα σε άλλα η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο blog της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR