counter

"The Voice 2": Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρεμιέρα των live shows!

"The Voice 2": Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρεμιέρα των live shows!
"The Voice 2": Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρεμιέρα των live shows!

Απο την Χριστίνα Μόνι

Η αναμονή για τα live του The Voice 2 τελείωσε. Την Κυριακή 17 Μαΐου είδαμε στις οθόνες μας την πολύ αναμενόμενη  έναρξη των live του show του καναλιού του Αμαρουσίου.

Το FTHIS.gr βρέθηκε στα backstage και κατέγραψε το κλίμα που επικρατούσε στο πρώτο live. Οι τέσσερις coaches: Η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος , η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης ήταν από νωρίς στις θέσεις τους. Στο πόστο του και ο παρουσιαστής του The Voice 2 Γιώργος Λιάγκας. Ενώ πιο έτοιμοι από όλους ήταν οι συμμετέχοντες.

Στα παρασκήνια επικρατούσε ευχάριστο κλίμα αν και το άγχος είχε κατακλείσει τους παίκτες. Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου βρέθηκε η αγαπημένη σύντροφος του Υβόννη Μπόσνιακ.

Από χθες δυστυχώς είχαμε τις πρώτες αποχωρήσεις και για τις τέσσερις ομάδες και τα συναισθήματα που επικρατούσαν ήταν ανάμεικτα

Από την μία ευτυχία για όσους κατάφεραν να περάσουν στο τρίτο live του show ,είτε επειδή τους έσωσε το κοινό είτε επειδή τους έσωσε ο ίδιος ο coach τους και από την άλλη θλίψη για όσους δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το υπέροχο  αυτό ταξίδι μουσικής.

Η πρώτη ευκαιρία όμως τους δόθηκε και ίσως στο μέλλον  να δούμε κάποια από τα παιδιά αυτά  να μας απασχολούν με το ταλέντο τους.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR