counter

Nίκος Βέρτης: Υπέγραψε με την Heaven Μusic. Όλα όσα έγιναν εκεί

Nίκος Βέρτης: Υπέγραψε με την Heaven Μusic. Όλα όσα έγιναν εκεί
Nίκος Βέρτης: Υπέγραψε με την Heaven Μusic. Όλα όσα έγιναν εκεί

Από την Αποστολία Φιλίππου

Η οικογένεια της Ηeaven Music υποδέχτηκε το Νίκο Βέρτη, την Δευτέρα 2 Μαρτίου. O τραγουδιστής και ο Γενικός Διευθυντής της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης επισφράγισαν τη συνεργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της εταιρίας, σε ενθουσιώδες κλίμα. Το ταλέντο και η ευγένεια συναντήθηκαν στο πρόσωπο του Νίκου Βέρτη κάνοντάς τον ιδιαιτέρως αγαπητό στο κοινό και η νέα συνεργασία του δεν μπορεί παρά να αποτελεί γεγονός στα μουσικά πράγματα του ελληνικού μουσικού στερεώματος.

Ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε τις live εμφανίσεις του στην Αθήνα, αναχωρεί αυτές τις ημέρες για μια σειρά sold out συναυλιών σε Η.Π.Α, Καναδά και Αυστραλία ενώ πολύ σύντομα θα απολαύσουμε ολοκαίνουργια τραγούδια του, με την υπογραφή της Heaven! 

Μετά την επισφράγιση της συνεργασίας ο τραγουδιστής και ο Διευθυντής της Heaven έδειχναν εθουσιασμένοι δηλώνοντας χαρούμενοι για το νέο ξεκίνημα μας συνεργασίας που υπόσχεται πολλά. Μάλιστα ο Νίκος Βέρτης δήλωσε ενθουσιασμένος: "Πιστεύω στα νέα ξεκινήματα, οι αλλαγές μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι. Στη Heaven συναντώ μια νέα ομάδα που διψάει να προσφέρει καλή μουσική στον κόσμο. Ποτέ δε στήριξα την καριέρα μου με στόχο να κάνω αποκλειστικά και μόνο επιτυχίες αλλά κυρίως για να προσφέρω μουσική που θα αντέξει στο χρόνο, να αγγίξει και να αγαπηθεί από τον κόσμο, γιατί στο τέλος αποδεικνύεται ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR