counter

Μαριαλένα Ανδρέου: Το χαμογελαστό κορίτσι του Ε TV

Μαριαλένα Ανδρέου: Το χαμογελαστό κορίτσι του Ε TV
Μαριαλένα Ανδρέου: Το χαμογελαστό κορίτσι του Ε TV

Τη χαρακτηρίζει το χαμόγελο. Εντός αλλά και  εκτός πλατώ! Η Μαριαλένα Ανδρέου είναι  η παρουσιάστρια που και οι τηλεθεατές αγαπούν να βλέπουν αλλά και οι συνεργάτες δουλεύουν πολύ καλά μαζί της.

Ένα χαμογελαστό και αισιόδοξο κορίτσι – ένα ακόμα χαρακτηριστικό της και προσόν της αυτό!-που φέτος  είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής «Top Ten»στο  E TV. Είναι η μοναδική μουσική εκπομπή στην τηλεόραση και η μόνη  που έχει τη ψηφοφορία των τηλεθεατών κάθε εβδομάδα. Εκείνοι ψηφίζουν και διαμορφώνουν  τον πίνακα που θα φέρει από τη δέκατη ως την  πρώτη θέση  τα ελληνικά  και ξένα τραγούδια που προτιμούν. Κι αυτός είναι από τους βασικούς λόγους που έκαναν την εκπομπή τόσο δημοφιλή.

Ένας άλλος λόγος είναι το κέφι με το οποίο δουλεύει όλη η παρέα της εκπομπής «Ναι, δουλεύουμε πολύ και καλά και μας αρέσει αυτό που κάνουμε, λέει η Μαριαλένα. Το Ε άλλωστε  είναι το σπίτι μου, είναι οικογένεια μου. Έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα και στην προετοιμασία και στο γύρισμα. Και το αποτέλεσμα από την πορεία της εκπομπής μας βρίσκει πολύ ευχαριστημένους . Κι ακόμα είμαστε στην αρχή, ετοιμάζουμε  κι άλλες ενότητες!»

Η Μαριαλένα  δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τη φετινή της δουλειά αλλά και για το κανάλι E . Άλλωστε διάλεξε να μείνει σ αυτό  αν και είχε μια ενδιαφέρουσα πρόταση και από άλλο μεγάλο κανάλι.  «Όταν λέω πως το Ε είναι οικογένεια μου, το εννοώ , τονίζει. Πάντα με σκέφτονται. Και τους ευχαριστώ και για την απόφαση να μου δώσουν φέτος αυτή την εκπομπή».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR