counter

Πατρίτσια Περιστέρη - Μίλικ: Κάνει πρόβα νυφικού

Πατρίτσια Περιστέρη - Μίλικ: Κάνει πρόβα νυφικού
Πατρίτσια Περιστέρη - Μίλικ: Κάνει πρόβα νυφικού

Πρόβα νυφικού έκανε η Πατρίτσια Μιλίκ Περιστέρη, η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 "Ρουά Ματ".

Η Πατρίτσια Μιλίκ Περιστέρη ντύθηκε πρώτη φορά νύφη και μίλησε στο ΟΚ! και στον Αστέρη Κασιμάτη για το πως ονειρεύεται τον δικό της γάμο. 

Πώς αισθάνθηκες στη φωτογράφιση που φόρεσες για πρώτη φορά νυφικό; Ήταν πολύ ωραία και ιδιαίτερα συγκινητικό. Αναπόφευκτα σου περνάνε πολλές σκέψεις από το μυαλό.
Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου νύφη; Και βέβαια. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει στην πλειονότητα των γυναικών. Από μικρές έχουμε αυτή την εικόνα στο μυαλό μας σαν παραμύθι. Δεν βιάζομαι, αλλά θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να παντρευτώ.
Πώς ονειρεύεσαι τον γάμο σου; Δεν θέλω ανοιχτό γάμο με πολύ κόσμο. Σίγουρα όμως θα γίνει καλοκαίρι, κοντά στη θάλασσα και θα είναι σαν πάρτι. Θέλω να το ζήσω και να το ευχαριστηθώ, να μην αγχωθώ καθόλου. Θέλω τη μέρα του γάμου μου να τη θυμάμαι για πάντα. Η τελετή θα μου άρεσε να γίνει σε ένα πολύ γραφικό μέρος ή στην αμμουδιά δίπλα στη θάλασσα, να είμαι ξυπόλυτη, όπως και ο γαμπρός και οι καλεσμένοι μας.Το νυφικό σου πώς θα ήθελες να είναι; Λιτό αλλά σίγουρα να έχει δαντέλα, γιατί μου αρέσει πολύ. Θέλω επίσης να είναι μακρύ και να φοράω πέπλο. Μου αρέσει το πέπλο στο νυφικό γιατί νιώθεις σαν πριγκίπισσα. Κάνει τη διαφορά. Θα μου άρεσε επίσης να είναι με ανοιχτή πλάτη.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί. 

CoverOK


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR