counter

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα - Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα - Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια
Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα - Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια

Καιρός

Δρόμοι, υπόγεια σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν ενώ υπήρξαν και ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν στην Καστοριά, στην Κοζάνη και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, στην Ημαθία, αλλά και στον κάμπο Γιαννιτσών.Σε ορεινά χωριά της Πίνδου, στο νομό Γρεβενών, η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω της ομίχλης με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, το σκηνικό του καιρού είναι φθινοπωρινό με την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 25 βαθμούς Κελσίου. Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί κλήσεις, για άντληση υδάτων, ενώ από την καταιγίδα έπεσε και ένα δέντρο στην οδό Βαλτετσίου, στην Κάτω Τούμπα.

Ισχυρές καταιγίδες σημειώνονται από το βράδυ της Τρίτης σε πολλές περιοχές της Ηπείρου όπως και στην πόλη των Ιωαννίνων. Το ύψος της βροχής που καταγράφηκε την Τρίτη ξεπερνά κάθε προηγούμενο, καθώς μέσα σε λίγες ώρες έπεσε νερό που αντιστοιχεί σε διάστημα δύο μηνών.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, θα σημειωθούν την Τετάρτη στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες που πιθανό να είναι ισχυρές κατά διαστήματα.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR