counter

Φαίη Σκορδά: "Το λούσιμο στην μπανιέρα με τους άντρες μου, είναι απόλαυση..."

Φαίη Σκορδά: "Το λούσιμο στην μπανιέρα με τους άντρες μου, είναι απόλαυση..."
Φαίη Σκορδά: "Το λούσιμο στην μπανιέρα με τους άντρες μου, είναι απόλαυση..."

Η Φαίη Σκορδά με bikini

Η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει τις διακοπές της στην Τήνο με τη οικογένειά της που για πρώτη φορά φέτος, είναι τετραμελής μετά τον ερχομό του Δημητράκη. Η παρουσιάστρια μίλησε στο Down Town Κύπρου για το φετινό της καλοκαίρι και την καθημερινότητά της με τα παιδιά.

“Φέτος, το καλοκαίρι μου γίνεται ακόμη πιο όμορφο αφού, αυτό που απολαμβάνω ιδιαίτερα πια, είναι το να κάνω γυμναστική μέσα στο νερό, στη θάλασσα, μαζί με τα παιδιά - ακόμη και να τρέχεις συνέχεια πίσω από τα παιδιά λέγεται “γυμναστική”. Το λούσιμο μετά στην μπανιέρα, μαζί με τους άντρες μου, είναι απόλαυση: μπαίνουμε μέσα στο νερό, η ζέστη είναι ήδη αφόρητη, και αρχίζω να λούζω πρώτα τον έναν και μετά τον δεύτερο. Είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζουμε όλοι μαζί! Και γελάμε πολύ! Είναι ωραίο να μη σε πιέζει ο χρόνος...”, είπε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε στη συνέχεια πως πέρασε το φετινό της καλοκαίρι. "Το καλοκαίρι των ονείρων μου είναι αυτό που ήδη ζω. Και περιλαμβάνει τους άντρες της ζωής μου, θάλασσα, χαλαρές στιγμές και φυσικά παγωτά με γεύση -κατά προτίμηση- σοκολάτα. Μου αρέσει πάρα πολύ το καλοκαίρι να παίζω με τον Γιάννη στην παραλία, ενώ απολαμβάνω να περιποιούμαι τον εαυτό μου βάζοντας συνέχεια όλων των ειδών τα λάδια και τις κρέμες που ήδη έχω διαλέξει απ’ το χειμώνα, μέσα από την εκπομπή (γελάει)”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR