counter

Λαμπερές παρουσίες στο summer party του περιοδικού ΟΚ!

Λαμπερές παρουσίες στο summer party του περιοδικού ΟΚ!
Λαμπερές παρουσίες στο summer party του περιοδικού ΟΚ!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Με τον πιο όμορφο τρόπο καλωσόρισε το περιοδικό ΟΚ!, το νούμερο 1 περιοδικό που επιλέγουν οι stars, το καλοκαίρι του 2014! Το βράδυ της Τρίτης 17 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο Balux Prive, στην παραλία της Βούλας ένα μεγάλο summer party.

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο διευθυντής του ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης. Ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν εκεί για να υποδεχτεί τους λαμπερούς προσκεκλημένους του party, φορώντας ένα stylish σμόκιν του σχεδιαστή μόδας, Δημήτρη Πέτρου. Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΝΤ1 έδωσε το "παρών". Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΑΦΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Φάνης Ταμπάκης και η Κατερίνα Γκαγκάκη Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1. Πλήθος επωνύμων από την εγχώρια σόουμπιζ παρευρέθηκαν στην υπέροχη βραδιά. Ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού, η Ρούλα Κορομηλά, η Δούκισσα Νομικου, η Κατερίνα Καινούργιου με το σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Μαρία Μπεκατώρου, η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, η Χριστίνα Παππά, η Ευαγγελία Αραβανή με το σύντροφό της, Ηλία Βρεττό, η Άννα Πρέλεβιτς, ο Αργύρης Αγγέλου, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Στέλλα Καλλή, η Χρυσάνθη Ντάφλα, η Ελένη Τσολάκη, η Έλλη Αγγελιδάκη, η Βάσω Κολλιδά, η Κορίνα Στεργιάδου, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Σάσα Σταμάτη, η Σόφη Πασχάλη, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Λάουρα Νάργες, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Χριστίνα Αλούπη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιώργος Παράσχος με τη σύζυγό του, Χρύσα Κροκίδα, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, η Όλγα Λαφαζάνη, ο Κώστας Κρομμύδας, η Φανή Χαλκιά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαίρη Συνατσάκη, Μπέττυ Μαγγίρα με το σύζυγό της Δημήτρη Μάζη, η Χριστίνα Σάλτη, η Ράνια Θρασκιά, η Τζένη Θεωνά, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Σύλβια Δεληκούρα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Νίνο, η Ελισάβετ Σπανού, η Κλέλια Πανταζή, ο Νίκος Αναδιώτης με τη σύζυγό του, ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο Βασίλειος Κωστέτσος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν μερικοί μόνο από τους διάσημους προσκεκλημένους που βρέθηκαν στο summer party.

Όλοι οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δροσιστούν κατά την είσοδό τους με ένα ποτήρι χυμό Life που ήταν κι ένας από τους χορηγούς της βραδιάς. Η υπέροχη μουσική από το Γιώργο Σαμπάνη αλλά κι ένα ξεχωριστό Dj Set, δροσερά cocktail και εκτυφλωτικά χαμόγελα, ήταν τα συστατικά του summer party του ΟΚ! δίπλα στην πισίνα του Balux. Λαχταριστά παγωτά από το Fresh ήταν διαθέσιμα για τους καλεσμένους, αλλά και finger food για να συνοδεύσουν το ποτό τους. Όλοι οι προσκλελημένοι έπαιρναν δώρο κρέμες της σειράς Exelia αλλά και ένα πολύ όμορφο και καλοκαιρινό άρωμα ήταν το αναμνηστικό δώρο που έπαιρναν κατά την έξοδό τους. Μια βραδιά που τα είχε όλα και σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όσους βρέθηκαν εκεί!

Χορηγοί της βραδιάς ήταν η χυμοί Life, τα ρολόγια breeze, τα καλλυντικά Exelia και τα ρούχα Pink Woman. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR