counter

Ποιος διαγωνιζόμενος του Your Face Sounds Familiar υπήρξε cameraman στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη;

Ποιος διαγωνιζόμενος του Your Face Sounds Familiar υπήρξε cameraman στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη;
Ποιος διαγωνιζόμενος του Your Face Sounds Familiar υπήρξε cameraman στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη;

Λευτέρης Ελευθερίου

Ο Λεύτερης Ελευθερίου είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους του "Your Face Sounds Familiar" που από την πρώτη κιόλας εμφάνισή του στο show έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το ταλέντο του! Ο Λευτέρης Ελευθερίου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" μίλησε για όλα: για την συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar, την οικογένειά του αλλά και για το "πέρασμά" του από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη σε ρόλο cameraman!

O Λευτέρης Ελευθερίου δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Υπήρχαν αρκετά άτομα του περιβάλλοντός μου που πίστευαν ότι έχω ταλέντο και με ωθούσαν προς τα κει. Ποτέ δεν το έβλεπα επαγγελματικά όμως. Δεν είχα ποτέ σχέση με τον χώρο. Δεν έβλεπα από μικρός θέατρο, όπως πήγαινα, για παράδειγμα, σε συναυλίες. Ένιωθα τη μουσική πιο κοντά μου. Ωστόσο υπήρχαν φίλοι που πίστευαν πολύ σε μένα και επέμεναν πως πρέπει να το δοκιμάσω. Η μητέρα μου δεν ήταν από αυτούς. Θεωρούσε πως ήμουν πολύ μικρός για να μπω σε αυτό το επάγγελμα, το φοβόταν. Μια μέρα μου λέει: “Διάλεξε ένα πιο πρακτικό επάγγελμα να μπεις στον χώρο, να δεις πώς λειτουργούν τα πράγματα και μετά, αν σου αρέσει, αλλάζεις”. Έτσι σπούδασα κάμεραμαν.

Το γνώρισα το επάγγελμα πρώτα πίσω από τις κάμερες. Δούλεψα μάλιστα και δυο χρόνια στον Γιώργο Παπαδάκη το πρωί. Γύρω στο 2002 πρέπει να ήταν. Ήμουν εξωτερικός και δούλευα από τις έξι το πρωί μέχρι τις οκτώ το βράδυ. Ήταν εξαντλητικό. Συνειδητοποίησα παράλληλα ότι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αργότερα ωστόσο χρησιμοποίησα εκείνες τις γνώσεις ως ηθοποιός αφού μου έδωσαν κάποιες κατευθυντήριες ως προς το πώς πρέπει να στήνομαι καλύτερα στην κάμερα αλλά και σε πρακτικό επίπεδο στην ολοκλήρωση κάποιων άλλων projects με τα οποία ασχολούμαι". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR