counter

Πώς είναι σήμερα ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος;

Πώς είναι σήμερα ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος;
Πώς είναι σήμερα ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος;

Με την ερμηνεία του στο τραγούδι "Lost in the Night" την δεκαετία του ’80 ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος σημείωσε πανευρωπαϊκή επιτυχία φτάνοντας στην κορυφή των charts σε ευρωπαικές χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος υπέγραψε μεταξύ άλλων την παραγωγή στο τραγούδι "Fill Me Up” που ερμήνευσε με επιτυχία η Μαντώ, τον προσωπικό δίσκο της Αλέξιας, το τραγούδι 'Πάμε για τρέλες στις Σευχέλλες" της Πωλίνας και πολλά ακόμα κομμάτια που σημείωσαν επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2002 ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επανακυκλοφόρησε σε remix την επιτυχία του "Lost in the Night”.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος το βράδυ της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου έκανε δυναμική επανεμφάνιση σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου και χάρισε στους θαμώνες μουσικές στιγμές φερμένες από τα παλιά! Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που μεσουρανούσε στα μουσικά charts, δείχνει να μην διατηρεί ακόμα τον νεανικό χαρακτήρα στις εμφανίσεις του επί σκηνής και να κλέβει τις εντυπώσεις με το στυλ του. Στην βραδιά όπου τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο πλευρό του επί σκηνής είχε και την Χριστίνα Παππά που, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, επιδόθηκαν σε ντουέτα ξεσηκώνοντας τους θαμώνες! 

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR