counter

Πήγε για jogging με βροχή και ιδού τα αποτελέσματα

Πήγε για jogging με βροχή και ιδού τα αποτελέσματα
Πήγε για jogging με βροχή και ιδού τα αποτελέσματα

To κολάν της μαρτυρά πόσο σκληρά προπονείται για να χάσει κάποια παραπανίσια κιλά αλλά και να διατηρηθεί σε φόρμα. Ο λόγος για τη Ferne Mc Cann που αποφάσισε να βγει για jogging με τη βροχή και δείτε τι έπαθε. Δεν πτοείται η reality star ούτε από βροχές ούτε από καταποντισμούς όταν πρόκριται για την προπόνηση της.

Η Ferne Mc Cann δουλεύει σκληρά για να κατέβει νούμερο στα ρούχα και τα εσώρουχα καθώς πρόσφατα έκανε φωτογράφιση για εταιρεία εσωρούχων και αν κρίνουμε από τη δίαιτα αλλά και την προπόνηση που ακολουθεί, μάλλον έχει να χύσει αρκετό ιδρώτα ακόμη για να φτάσει στο επιθυμητό εποτέλεσμα. Το jogging είναι μέρος της καθημερινότητας της πλέον, καθώς το έχει εντάξει στο πρόγραμμά της.

Η αερόβια άσκηση θα βοηθήσει τη Ferne Mc Cann να χάσει κάποια παραπανίσια κιλά και θα γραμμώσει αρκετά τα πόδια της αλλά και τους κοιλιακούς της. Ακόμη και τη βροχερή μέρα που βλέπετε στις φωτογραφίες εκείνη έβαλε τα αθλητικά της και βγήκε να κάνει jogging παρά το γεγονός ότι γέμισε λάσπες. Η celebrity πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο πάρκο και τρέχει στη φύση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR