counter

Ο Νίκος Μουτσινάς για τους τηλεκριτικούς: "Δεν έχουν τσίπα. Δώστε τους μια εκπομπή"

Ο Νίκος Μουτσινάς για τους τηλεκριτικούς: "Δεν έχουν τσίπα. Δώστε τους μια εκπομπή"
Ο Νίκος Μουτσινάς για τους τηλεκριτικούς: "Δεν έχουν τσίπα. Δώστε τους μια εκπομπή"

Νίκος Μουτσινάς για τηλεκριτικούς

Ο Νίκος Μουτσινάς εξαπέλυσε δριμεία κριτική στα όσα γράφουν οι τηλεκριτικοί κατά καιρούς, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Λάκη Γαβαλά και της τηλεκρικού Αφροδίτης Γραμμέλη.

Ο Νίκος Μουτσινάς εξαπολύει τα βέλη του στους τηλεκριτικούς

"Κάποιος μίλησε! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ήταν ωραίος ο τρόπος που εκφράστηκε η κυρία Γραμμέλη. Οι τηλεκριτικοί γενικώς, τα τελευταία χρόνια έχουν πάθει μία τρέλα και θεωρούν ότι κινούν τα νήματα της τηλεόρασης. Αν μία κακή κριτική επηρεάσει κάποιον και χάσουν άνθρωποι την δουλειά τους, θα τους ευχαριστήσει; Μιλάμε για μία Ελλάδα που γενικά έχει πρόβλημα στα κανάλια της. Γιατί η προσωπική τους άποψη είναι τόσο σημαντικό θέμα;", είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς, που ήταν φανερά εκνευρισμένος.

"Γιατί δεν ζητά να της δώσουν μία εκπομπή; Γιατί δεν γίνεται καναλάρχης;", πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς. "Όποιος παθαίνει μελαγχολία μετά από κριτική είναι βλαμμένος! Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κριτική όταν κάνεις τηλεόραση!", τόνισε ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς στηρίζει τον Λάκη Γαβαλά

"Μπορεί η κυρία Γραμμέλη το προηγούμενο βράδυ να μάλωσε με τον σύντροφό της και να έπεσε πάνω στον Λάκη Γαβαλά. Γιατί το Dancing είναι ένα μήνα στην τηλεόραση", αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. "Θα εκτιμήσω μια γνώμη ενός ανθρώπου που είναι στην τηλεόραση, από κάποιο στέλεχος. Δεν μπορώ να δώσω βάση στην προσωπική γνώμη κάποιου. Γιατί να λυσσάνε όταν γίνεται κάτι στην τηλεόραση; Ένα χαρακτηριστικό τηλεκριτικού -και δεν το λέω για προσβολή αν και θα μπορούσα- είναι να μην έχει τσίπα", ήταν το τελειωτικό "χτύπημα" του Νίκου Μουτσινά στους τηλεκριτικούς.

Δείτε τι είπε.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR