counter

Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μουτσινά: "Επί μισό χρόνο έλεγε κάθε μέρα ότι είμαι δεινόσαυρος & πρέπει να φύγω από την τηλεόραση"

Το δικό του σχόλιο για τον Δημήτρη Παπανώτα και τα όσα είπε περί ηλικίας, για την Μπέττυ Μαγγίρα, έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το "Πρωινό" του ΑΝΤ1 την Δευτέρα 22/4 και με αφορμή αυτό, θυμήθηκε τα όσα είχε πει για εκείνον και την ηλικία του, ο Νίκος Μουτσινάς παλαιότερα.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Μουτσινά

"Θα πω εγώ τώρα κάτι: Γιατί τα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και το σχόλιό του είναι σεξιστικό και ρατσιστικό και όταν έβγαινε καθημερινά για εμένα ο κύριος Μουτσινάς και έλεγε ότι πρέπει να φύγει ο δεινόσαυρος από την τηλεόραση, επειδή είμαι άντρας δεν άνοιγε μύτη;

Εκεί δεν υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός; Συγγνώμη! Εγώ είμαι 54. Με ποια λογική αποφασίζει ο κύριος Μουτσινάς ότι εγώ δεν πρέπει να είμαι στην τηλεόραση και πρέπει να φύγω; Ο κόσμος θα αποφασίσει πότε θα φύγω γιατί θα σταματήσει κάποια στιγμή να με βλέπει.

Ο κύριος Μουτσινάς λοιπόν επί μισό χρόνο έλεγε κάθε μέρα ότι είμαι δεινόσαυρος και πρέπει να φύγω από την τηλεόραση. Αυτό, δεν το σχολίασε ποτέ κανένας επειδή είμαι άντρας. Στην κυρία Μαγγίρα, που κακώς, το ξαναλέω ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε αυτή την αναφορά...

Γιατί το ποιος θα κάνει τηλεόραση και το πόσα χρόνια το αποφασίζει ο κόσμος και για εμένα δεν υπάρχει ηλικιακό όριο. Το βλέπουμε στην Αμερική που άνθρωποι 60, 70,80 χρονών κάνουν πετυχημένη τηλεόραση. Το πόσο φρέσκος είναι ο άλλος στις απόψεις του δεν έχει να κάνει με την ημερομηνία γέννησης του.

Έχω δει και πιτσιρικάδες 25 χρονών να κάνουν παλιακή και τρας τηλεόραση. Δεν έχει να κάνει η ηλικία με το πόσο μοντέρνος είσαι και στον τρόπο που λειτουργείς και στις απόψεις σου. Όμως αν θέλουμε ισότητα και μιλάμε για ηλικιακό ρατσισμό να σβήσουμε τα στερεότυπα γυναίκα - άντρας. Και να δούμε και στην γυναίκα και στον άντρα αλλά και στον όποιον δήποτε γίνεται μπούλινγκ. Το μπούλινγκ γίνεται προς όλους τους ανθρώπους, αυτή είναι η αλήθεια! Να τα δούμε συνολικά λοιπόν και όχι μεμονωμένα. 

Αλλά εκεί ο Μουτσινάς κρύβεται πίσω από το μανδύα του χιούμορ. Και ο Παπανώτας, όμως θα σου πει ότι και εγώ με χιούμορ το έλεγα. Αν δεις το πως το δήλωσε για την Μαγγίρα, πως σπάει την φωνή του και κάνει πλάκα, είναι σα να σου λεει οτι έκανα χιούμορ.

Όμως στο πλαίσιο του χιούμορ βγάζουμε τα κακά μας απωθημένα, αυτή είναι η αλήθεια", ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR