counter

Η τραγουδίστρια με το μούσι στην Eurovision του 2014

Η τραγουδίστρια με το μούσι στην Eurovision του 2014
Η τραγουδίστρια με το μούσι στην Eurovision του 2014

Conchita Wurst teaser

Στην Eurovision του 2014 που θα διεξαχθεί στην Δανία ετοιμάζεται να συμμετάσχει η τρανσέξουαλ τραγουδίστρια Conchita Wurst εκπροσωπώντας την Αυστρία, μετά από ανακοίνωση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης της Αυστρίας, του ORF. Μια συμμετοχή που ήδη έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια από τους Eurofans.

Η αυστριακή ραδιοτηλεόραση αποφάσισε να κάνει απευθείας ανάθεση στην Conchita Wurst, ενώ απομένει η επιλογή του κομματιού που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Κοπεγχάγης τον ερχόμενο Μάιο.

Η Conchita Wurst ξεκίνησε την καριέρα της το 2006, όταν ήταν ακόμη άντρας και ονομαζόταν Tom Neuwirth, συμμετέχοντας στο talent show "Starmania”. Μπορεί να απαρνήθηκε την ανδρική φύση της αλλά διατήρησε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που της προσδίδει την ιδιαιτερότητα που την κάνει να ξεχωρίζει αλλά και να προκαλεί, εκτός από την φωνή της: Τα μούσια της.

Βέβαια, η καλλίγραμμη και καλλίφωνη Conchita δείχνει να μην επηρεάζεται από τις αντιδράσεις του κοινού μπροστά στην θέα αυτής της ιδιαίτερης εικόνας της και ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό κλέβοντας τις εντυπώσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR