Ταλιατέλες ογκρατέν µε ζαµπόν και τυρί Home FLIFE FOOD γράφει Fthis Team Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, 13:00 - Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023, 17:26 Ταλιατέλες ογκρατέν µε ζαµπόν και τυρί Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6΄. Στραγγίζουμε καλά τα ζυμαρικά. Τα βάζουμε σε λαδωμένο μακρόστενο πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίζουμε με το ζαμπόν και τα τριμμένα τυριά. Αραιώνουμε το τυρί κρέμα με το φρέσκο γάλα. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τις ταλιατέλες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200οC για 25΄-30΄ μέχρι να ροδίσει το φαγητό. Πηγή: www.argiro.gr TAGS: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥΣΥΝΤΑΓΕΣΤΥΡΙΖΑΜΠΟΝ Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις! Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr) ΜΟΙΡΑΣΟΥ
NEWS/ Νίκος Οικονομόπουλος: Έδωσε στον βαφτισιμιό του και γιο των Σταθοκωστόπουλου & Σιαμπάνη την λαμπάδα του για το Πάσχα (Βίντεο)
NEWS/ Άρης Σοϊλέδης: Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram μετά τις φήμες για την προσωπική του ζωή - "Θέλω να τοποθετηθώ..."
NEWS/ Αθηνά Οικονομάκου: Το τραγούδι όλο νόημα που ερμήνευσε μια εβδομάδα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της - Το βίντεο στο TikTok
FASHION Φαίη Σκορδά: Με τσάντα αξίας 1.450 ευρώ & το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα σε βραδινή της έξοδο (Photos)