counter

Οι "Δαίμονες" της Άννας Βίσση

Οι "Δαίμονες" της Άννας Βίσση
Οι "Δαίμονες" της Άννας Βίσση

 Από τη Δήμητρα Δάρδα

Τα εντυπωσιακά κοστούμια που θα δούμε στην πολυαναμενόμενη ρόκ όπερα "Δαίμονες" με πρωταγωνίστρια την  Άννα Βίσση, δόθηκαν πριν από λίγες ώρες στη δημοσιότητα.

Μια σειρά από συγκλονιστικά ρούχα εποχής που επιμελήθηκε η Ντένη Βλαχιώτη, θα δώσουν μια άλλη "δυναμική" στην παράσταση που επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από 22 χρόνια.

Το θρυλικό έργο του Νίκου Καρβέλα, που βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του που έχει ορισθεί για τις 23 Μαρτίου στο θέατρο "Παλλάς", θα παρουσιασθεί ανανεωμένο, με καταπληκτικό κάστ που συμπληρώνουν η εξαιρετική Εβελίνα Παπούλια και ο ταλαντούχος Παναγιώτης Πετράκης, που πήρε τη θέση του Πάνου Μουζουράκη.

Πάντα με την μοναδική Άννα Βίσση ως Βασίλισσα Ροζάνα να ηγείται πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών, η παράσταση φέρει σκηνοθετικά την υπογραφή του Γιάννη Κακλέα και σκηνογραφική επιμέλεια του Μανόλη Παντελιδάκη.

Ένα έργο πρωτοποριακό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα και έργο ζωής για τους δημιουργούς του, οι Δαίμονες άφησαν ανάγλυφο το μουσικό τους αποτύπωμα στη μνήμη των δεκάδων χιλιάδων θαυμαστών όταν πρωτοπαρουσιάστηκε και όπως προβλέπεται θα είναι το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR