counter

Πόσο… σνομπ είναι τελικά η ηθοποιός;

Πόσο… σνομπ είναι τελικά η ηθοποιός;
Πόσο… σνομπ είναι τελικά η ηθοποιός;

Μπέσυ Μάλφα

Καλεσμένη του FTHIS TV ήταν η Μπέσυ Μάλφα, η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον άντρα της Γεράσιμο Σκαδαρέση, αλλά και τη ζωή τους με τα τρία τους παιδιά.

“Είναι ένας παράδεισος η ζωή με τον Γεράσιμο, είναι ένας άνθρωπος με τρομερή προσωπικότητα, ένας άγγελος και τον αγαπώ πολύ. Πιστεύω ότι πετύχαμε αυτό που θέλαμε” είπε η αγαπημένη ηθοποιός και θυμήθηκε τη γνωριμία τους: “Γνωριστήκαμε το 1993, στην αρχή ήμασταν φίλοι και μετά ζευγάρι. Από τη δικιά μου πλευρά ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας. Εκείνος, όμως, μου έλεγε πως στην αρχή δεν με συμπαθούσε. Θεωρούσε ότι ήμουν σνομπ”.

Πλέον όμως είναι μαζί περίπου 18 χρόνια και όπως αποκαλύπτει η Μπέσυ Μάλφα “για να διατηρηθεί τόσο καιρό μια σχέση, Θέλει δουλειά. Πρέπει να νοιάζεσαι, σε τέτοιο βαθμό που πολλές φορές να είναι πιο σημαντικός ο άλλος από τον ίδιο σου τον εαυτό”.

Παρόλα αυτά οι εντάσεις δεν λείπουν ανάμεσά τους, αλλά αντιμετωπίζονται πολύ εύκολα. “Μεταξύ μας είμαστε αρκετά Άγγλοι στις εντάσεις μας, αρκετά σνομπ. Κάτι μου μας δημιουργεί γέλια και στο τέλος τα νεύρα φεύγουν” τόνισε η ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR