counter

Έτοιμη να ερωτευτεί, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της. Ποιος τύπος άνδρα την γοητεύει;

Έτοιμη να ερωτευτεί, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της. Ποιος τύπος άνδρα την γοητεύει;
Έτοιμη να ερωτευτεί, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της. Ποιος τύπος άνδρα την γοητεύει;

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει στο περιοδικό "Forma" και τη Φαίη Ευθυμίου για τον έρωτα και τα όνειρά της για το μέλλον.

Η παρουσιάστρια δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι τον τελευταίο χρόνο κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά ακόμα δεν έχει δει τεράστια αποτελέσματα. Και απαρριθμεί τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν: "Αυτοσαρκάζομαι πολύ και δε φοβάμαι να εκφράσω όσα νιώθω. Βέβαια, αυτό μου βγαίνει και σε κακό κάποιες φορές γιατί, επειδή είμαι πολύ δοτική, εμπιστεύομαι και δένομαι πολύ με τους ανθρώπους και γι’ αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που έχω πληγωθεί πάρα πολύ. Επίσης, είμαι πολύ ευαίσθητη, το οποίο θεωρώ ότι είναι και θετικό και αρνητικό χαρακτηριστικό μου. Γενικά, δεν έχω μάθει να προστατεύομαι πολύ και είμαι αρκετά αφελής. Έχω κλάψει πολλές ώρες, έχω κλειστεί στον εαυτό μου αλλά έχω γίνει και πιο σκληρή με ανθρώπους και καταστάσεις αναγκαστικά."

Η Κατερίνα δηλώνει ότι "δεν μετανιώνω ούτε για τα λάθη ούτε για τις επιλογές μου. Απλώς επειδή ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα, είναι φορές που διαχειρίζομαι τις καταστάσεις λίγο επιπόλαια με αποτέλεσμα να μην εξελίσσονται πάντα όπως θα ήθελα. Αν λοιπόν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, το μόνο που ίσως θα έκανα είναι να τις διαχειριστώ λίγο διαφορετικά."

Όσο για τα όνειρά της, λέει: "Θα ήθελα πάρα πολύ να βρω έναν άνθρωπο που θα ταιριάξω απόλυτα, να βρω το άλλο μου μισό, να τον ερωτευτώ πάρα πολύ και να κάνω μαζί του οικογένεια. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω γιατί αγαπώ τη δουλειά μου και παράλληλα ζω απ’ αυτήν και σαφώς να δοκιμάσω καινούργια πράγματα και να εξελιχθώ. Πώς, όμως, φαντάζεται το άλλο της μισό; "Θέλω να είναι ώριμος και κατασταλαγμένος. Δεν είναι όμως ότι αναζητώ κάτι συγκεκριμένο. Μου φτάνει απλά να με γοητεύσει, να με κερδίσει και να με κάνει να τον ερωτευτώ. Ο έρωτας για μένα είναι πηγή ζωής και μόνο μέσα απ’ αυτόν ζω και μπορώ να είμαι καλά.", αναφέρει.

Περισσότερα στο περιοδικό Forma που κυκλοφορεί.   

Εξώφυλλο Forma

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR