counter

Γιατί ο Χριστόφορος Κοτέντος που εγκατέλειψε την Ελλάδα, έγινε θέμα στους "New York Times";

Γιατί ο Χριστόφορος Κοτέντος που εγκατέλειψε την Ελλάδα, έγινε θέμα στους "New York Times";
Γιατί ο Χριστόφορος Κοτέντος που εγκατέλειψε την Ελλάδα, έγινε θέμα στους "New York Times";

Χριστόφορος Κοτέντος

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Το δικό μας Χριστόφορο Κοτέντο φιλοξενούν με συνέντευξη του οι "New York Times"!  Ο δημοσιογράφος του άρθρου με τίτλο "Η κρίση ωθεί τους Έλληνες μακριά από το σπίτι" προσεγγίζει τέσσερις διάσημους Έλληνες σχεδιαστές που ζουν και διαπρέπουν στις Η.Π.Α. μεταξύ των οποίων και τον Χριστόφορο Κοτέντο, αφού οι δημιουργίες του, φιγουράρουν στις βιτρίνες των πιο ακριβών καταστημάτων! Οι άλλοι τρείς είναι η Σοφία Κοκοσαλάκη, η Μαίρη Κατράτζου και ο Άγγελος Μπράτης.

Ο σχεδιαστής, εργάζεται ως Διευθυντής και επίσημος σχεδιαστής της εταιρίας HADJIANTONAS, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προσθέτοντας πως τα ρούχα του κερδίζουν συνεχώς σε πωλήσεις!

Χριστόφορος Κοτέντος New York Times

 

"Αποφάσισα να πάρω τη δουλειά… νύχτα", δήλωσε ο 36χρονος σχεδιαστής, ο οποίος έφυγε από την Αθήνα για την Αμερική, τον Ιούλιο του 2011.

Και συνεχίζει: "Βλέποντας τα πάντα να καταρρέουν γύρω μου και οι άνθρωποι να πέφτουν σε κατάθλιψη, μ' έκανε να θέλω να αλλάξω περιβάλλον. Γι 'αυτό και μετακόμισα στο Los Angeles. Εδώ ένιωσα πως μπορούσα να αναπνεύσω, να ονειρεύομαι και να γίνω πάλι δημιουργικός."

 Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Χριστόφορος Κοτέντος είναι στη φάση αναζήτησης επενδυτών για να ανοίξει το δικό του οίκο μόδας που θα φέρει επισήμως την επωνυμία του, ελπίζοντας όπως λέει ο ίδιος " η υποδομή της Νότιας Καλιφόρνιας να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο τις δημιουργίες μου"!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR