counter

Άγρια δολοφονία στο σπίτι της Charlize Theron

Άγρια δολοφονία στο σπίτι της Charlize Theron
Άγρια δολοφονία στο σπίτι της Charlize Theron

Charlize Theron

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Ως έφηβη η ηθοποιός Charlize Theron είδε την μητέρα της να πυροβολεί τον πατέρα της μέσα στο σπίτι τους και τώρα 21 χρόνια μετά η ίδια κατοικία στη Νότια Αφρική γίνεται το σκηνικό και δεύτερης δολοφονίας.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης του σπιτιού Barry Newland βασανίστηκε και δολοφονήθηκε στο πατρικό σπίτι της ηθοποιού στην περιοχή Benoni του Johannesburg από πέντε ληστές. Οι αρχές είπαν ότι το θύμα βρέθηκε με μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι και δεμένος, αφού πρώτα τον έσυραν με τη βία στο μπάνιο.

Τα εγκαύματα που έφερε στο σώμα του δείχνουν ότι οι δολοφόνοι, πριν τον σκοτώσουν έκαψαν το σώμα του με τσιγάρα και σίδερο ρούχων. Οι ληστές κατάφεραν να μπουν στο σπίτι υποδυόμενοι πιθανούς αγοραστές για το αυτοκίνητο που είχε βάλει αγγελία η κοπέλα του θύματος. 

Το 1991, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έβλεπε την μητέρα της, Gerda Maritz, να δολοφονεί τον πατέρα της Charles, όταν εκείνος τράβηξε πιστόλι εναντίον της, επιστρέφοντας μεθυσμένος σπίτι. Κατηγορίες δεν απαγγέλθηκαν στη μητέρα της, καθώς βρισκόταν σε αυτοάμυνα και η Theron αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το τραγικό περιστατικό σε συνέντευξή της το 2004 στο τηλεοπτικό δίκτυο "ABC".



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR