counter

"Το 2020 είναι μία χρονιά που θα τη θυμόμαστε για χρόνια…!"

"Το 2020 είναι μία χρονιά που θα τη θυμόμαστε για χρόνια…!"
"Το 2020 είναι μία χρονιά που θα τη θυμόμαστε για χρόνια…!"

Μία Νέα Χρονιά ανατέλλει και αυτή η ανατολή είναι πάντα γεμάτη υποσχέσεις για υγεία, ευημερία και αγάπη! Η έναρξη της νέας δεκαετίας έχει σκοπό να μας κάνει να τη θεωρήσουμε μία χρονιά ορόσημο, μία χρονιά δηλαδή που θα τη θυμόμαστε για πάντα! Όλα μπορούν να αλλάξουν και όσο πιο δυνατοί, ευέλικτοι αλλά και δεκτικοί είμαστε σε αυτές τις αλλαγές τόσο ευκολότερα θα καταφέρουμε να την περάσουμε αναίμακτα…

Η νέα χρονιά φιλοξενεί 6 Εκλείψεις και μία που έρχεται προίκα στην εκπνοή της απερχόμενης και συγκεκριμένα στις 26 Δεκεμβρίου του 2019. Καταλαβαίνουμε επομένως ότι χρειάζεται να είμαστε προσαρμοστικοί.

Άρης στον Κριό

Ο πλανήτης της δράσης  λοιπόν θα παραμείνει στον βιαστικό και παρορμητικό Κριό από τις 28 Ιουνίου και μέχρι το τέλος της χρονιάς ενεργοποιώντας τις Εκλείψεις του καλοκαιριού, δίνοντας τους περισσότερη διάρκεια αλλά και περισσότερη ένταση μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ερμής σε ανάδρομη πορεία

Όπως κάθε χρόνο, τρεις  φορές μέσα στο έτος, ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και συγκεκριμένα:

Από 17 Φεβρουαρίου έως 10 Μαρτίου

 από 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου και

από 14 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου.

Στις περιόδους αυτές λοιπόν  αλλά και λίγο πριν, λίγο μετά- κοντά στην στάση για αναδρομή και κοντά στην στάση για ορθόδρομη πορεία- δεν χρειάζεται να πάρουμε καμία οριστική απόφαση. Είναι όμως διαστήματα που προσφέρονται  για να ασχοληθούμε με το παρελθόν και να το συνδέσουμε με το παρόν …

Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη κίνηση λοιπόν είναι αυτή που φέρνει παρελθοντικούς έρωτες και συναισθήματα στο παρόν …

Άρης ανάδρομος

Ανάδρομος και ο Άρης στον αγαπημένο του Κριό  (που φέτος θα παραμείνει από 28 Ιουνίου και μέχρι το τέλος της χρονιάς) από 10 Σεπτεμβρίου έως 14 Νοεμβρίου. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα δε θα είναι εύκολο να κατανοήσουμε τις προτεραιότητές μας!

Σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα

Η χρονιά εγκαινιάζεται με τη συνάντηση του Κρόνου με τον Πλούτωνα, μία δύσκολη όψη, και παρόλο που κορυφώνεται στις 12 Ιανουαρίου οι δονήσεις της θα επηρεάσουν αρκετά έντονα …

 Η μαγική λέξη είναι η κάθαρση και η διαφάνεια σε παντός είδους σχέσεις γιατί έτσι θα υπάρξει και πρόοδος αλλά και ευημερία…

Εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα

Τρεις φορές επαναλαμβάνεται η όψη εξαγώνου του Δία με τον Ποσειδώνα μέσα στην χρονιά! Όψη που αυξάνει  τη φαντασία, εντείνει την αλληλεγγύη με τους δυνατούς να βοηθούν τους αδύναμους και γενικά υπάρχει μία ισορροπία που δίνει δύναμη σε όλους και ελπίδα για το μέλλον! Το εξάγωνο αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020.

Σύνοδος Δία-Πλούτωνα

Ο Δίας θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα, επίσης τρείς φορές,  με την όψη αυτή να δίνει  περισσότερη ένταση στις μεταρρυθμιστική δράση του Πλούτωνα! Η σύνοδος Δία –Πλούτωνα πραγματοποιείται  στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

Πολυάριθμη σε εκλείψεις είναι η χρονιά μας και σίγουρα αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι η ανεμελιά δεν ταιριάζει σε αυτή την χρονιά… Απεναντίας, η δράση θα μας φέρει πιο κοντά στις επιδιώξεις μας, και κυρίως στο να καταλάβουμε ότι όταν κάτι φτάνει στο τέλος του το γύρισμα της σελίδας και το άνοιγμα ενός καινούργιου κεφαλαίου είναι η μόνη επιλογή!

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 Με την έκλειψη αυτή θα είναι δύσκολο να διατηρήσουμε συνεργασίες και να επενδύσουμε σε αυτές σε χρόνο αλλά και χρήμα.

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

 Η έκλειψη αυτή φέρνει κυρίως δυσκολίες οικονομικές και απώλειες θέσεων εργασίας ενώ θα είναι δύσκολο να διαχειριστούμε τις ψυχολογικές μας διαταραχές.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΙΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Πρόκειται για μία  Έκλειψη Ηλίου και θα μας θέσει προ των ευθυνών μας σε θέματα οικογένειας ενώ γενικότερα θα μας ανοίξει την όρεξη για να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι ή ακόμη και να μετακομίσουμε !

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

Αυτή η σεληνιακή έκλειψη έρχεται να ζητήσει επιτακτικά μία εξέλιξη σε ένα κύκλο πραγμάτων, να φέρει στην επιφάνεια οτιδήποτε μοιάζει φανταστικό, να λύσει απορίες αλλά και να αποκαλύψει μία πραγματικότητα που δεν είναι διακριτή αν δεν επιστρατεύσουμε τη φαντασία αλλά και τη διαίσθηση μας.

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η πέμπτη έκλειψη του 2020 επηρεάζει κυρίως τον τρόπο που εκφραζόμαστε, αφού θα μιλάμε ορθά-κοφτά και απόλυτα, με τα λόγια να είναι λίγα και μετρημένα δείχνοντας έμπρακτα ότι η συζήτηση γύρω από τα όποια θέματα έχει εξαντληθεί και δεν θέλουμε να ασχοληθούμε άλλο…

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η έκτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς μας βοηθάει να κορυφώσουμε ένα στόχο μας είτε με το να τον ακολουθήσουμε και να τον ολοκληρώσουμε είτε με το να τον εγκαταλείψουμε και να στραφούμε αλλού!

www.astrologos.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR