counter

Το Τατουάζ: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Το Τατουάζ: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας
Το Τατουάζ: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Διαβάστε τι θα συμβεί στο "Τατουάζ" αυτή την εβδομάδα! Όλα τα νέα για τις εξελίξεις στο "Τατουάζ" μόνο στο fthis.gr.

Το Τατουάζ -Επεισόδια 271+272: Ο Θεοχάρης διερευνά τον εκβιασμό της Μαργκώ
Η Τατιάνα απορρίπτει την ιδέα της Χριστίνας να χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα για να συλλάβουν τον Ορφέα κι έτσι η Χριστίνα προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό του, καθρεφτίζει τον Λευτέρη ως βοηθό του. Ο Πέτρος φτάνει Ελλάδα κι απολαμβάνει την παρέα της Ελένης, ενώ ο Ορφέας καιροφυλαχτεί. Ο Θεοχάρης γυρίζει στο Λονδίνο, αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στη Βέρα είναι ψυχρή. Στο Λονδίνο όμως φτάνει και η Αμαλία, ενώ ο Σέκερης δεν έχει ακόμα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι τον παράτησε μόνο του στα Μετέωρα. Ο Παύλος στριμώχνει και τελικά πείθει την Μάρθα να ξαναπαντρευτούν. Ο Χάρης κανονίζει στον Σωκράτη ένα ραντεβού με μια δισκογραφική. Μια αμέριμνη βόλτα του Αλέξανδρου και της Άννας λήγει άδοξα όταν αρχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί, ενώ η Μαργκώ περνά στην αντεπίθεση κι εκβιάζει ανοιχτά τον Θεοχάρη.
Ο Θεοχάρης αποφασίζει να διερευνήσει τον εκβιασμό της Μαργκώ προς την Άννα και τηλεφωνεί στην κόρη του για να μάθει με τι την «κρατάει» η Μαργκώ. Η Άννα που δεν τολμά να του πει για το πικρό παρελθόν, τα μπαλώνει. Ειδοποιεί όμως την Αμαλία, που αναλαμβάνει να βάλει τη Μαργκώ στη θέση της. Παράλληλα τηλεφωνεί στον Τόνυ και του μιλά απαξιωτικά, ενώ ο Αλέξανδρος την παρακαλά να αφήσει πίσω της όλους αυτούς τους τοξικούς ανθρώπους, μιας και δεν μπορούν να την βλάψουν πια. Η Μίνα δέχεται να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό γάμο της οικογένειας Μελά. Ο Αλέξανδρος αναγκάζεται να γυρίσει άμεσα στην Αθήνα, αφήνοντας την Άννα και την υπόλοιπη παρέα στα Μετέωρα, ενώ την ίδια ώρα μια ύποπτη ληστεία τον βάζει εν αγνοία του στο κάδρο των υπόπτων. Η Τατιάνα ανακοινώνει στον Τόνυ πως η ζωή τους θα γίνει άνω κάτω για μια ακόμη φορά..

Το Τατουάζ - Επεισόδια 273+274: Η Τατιάνα έγκυος!
Η εγκυμοσύνη της Τατιάνας προκαλεί συναισθήματα χαράς, συγκίνησης, αλλά και φόβου στο ζευγάρι που παράλληλα σχεδιάζει τη φυγή του και ένα μέλλον που στα μάτια του Τόνυ φαντάζει αισιόδοξο, αλλά για την Τατιάνα είναι αβέβαιο αφού δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί πάλι. Στο μεταξύ, ο ληστής που έχει συλληφθεί καταθέτει πως η συμμορία των κακοποιών συνεργαζόταν με κάποιον μέσα από την εταιρία του Αλέξανδρου. Μπροστά σ’ αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, ο Σέκερης δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες. Η Άννα, ανύποπτη γι’ αυτές τις εξελίξεις, βρίσκεται ακόμα στα Μετέωρα και προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να ξεχαστεί και να ξεπεράσει το πένθος της. Στην Αίγινα, ο Παύλος πηγαίνει για ψάρεμα με τον Πέτρο, αλλά η κατάσταση έχει απρόσμενη εξέλιξη και ο Πέτρος αναγκάζεται να πηδήξει από τη βάρκα και να γυρίσει κολυμπώντας στη στεριά. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν οι εξελίξεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά «τρέχουν» κι οδηγούν στην σύλληψη του Αλέξανδρου… 
Ο Σέκερης ανακοινώνει στην παρέα ότι ο Αλέξανδρος είναι στο κρατητήριο και η Άννα «πέφτει από τα σύννεφα». Αμέσως κλείνει εισιτήριο για Αθήνα και πάει να τον δει. Η Αμαλία κάνει κουβέντα με τον Θεοχάρη και προσπαθεί να τον πείσει να μην χωρίσει με τη Βέρα. Η Μαργκώ συνεχίζει τις αγοραπωλησίες μέσω του dark web και «χώνεται» όλο και πιο βαθιά στο κύκλωμα. Η Ειρήνη πετυχαίνει τον Χάρη μαζί με την Αφροδίτη στο δρόμο και του κάνει «σκηνή». Η Τατιάνα ανακρίνει τον Αλέξανδρο και δεν δείχνει καμία επιείκεια μαζί του. Η Αθηνά λέει, εν βρασμώ, στον Σέκερη κάτι που δεν θα του έλεγε ποτέ! Όλοι ανησυχούν για τον Αλέξανδρο, αλλά περισσότερο η Άννα που τον επισκέπτεται στο κρατητήριο. Εκείνος της ομολογεί πώς έχει μπλέξει πολύ άσχημα...   

Το Τατουάζ - Επεισόδια 275+276: Η Άννα καταρρέει!
Η Άννα καταρρέει βλέποντας τον Αλέξανδρο στο κρατητήριο καθώς παλιές μνήμες της έρχονται στο νου, ενώ εκείνος της εξηγεί πως αν δεν βρεθούν στοιχεία, δεν θα γλιτώσει την προφυλάκιση. Η Αθηνά στέκεται στο πλευρό της και την βεβαιώνει πως θα κάνουν τα πάντα για να αθωώσουν τον Αλέξανδρο. Η Τατιάνα κάνει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι με τον Τόνυ, μιας κι η ιδέα να απαρνηθεί για πάντα την Ελλάδα δεν της αρέσει. Η Όλγα ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως δεν πρόκειται να προχωρήσει με τον γάμο αν η Άννα και ο Αλέξανδρος δεν είναι παρόντες. Ο Σωκράτης καταφεύγει στη Μίνα μιας και ο κακός του εαυτός αρχίζει να κερδίζει και πάλι έδαφος. Η Ειρήνη σε μια κρίση εκδίκησης παίρνει το αίμα της πίσω για το δούλεμα που της είχε «ρίξει» ο Χάρης. Κι ενώ ο Ορφέας στοχοποιεί το επόμενό του θύμα, ο Σέκερης έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση κάτω από άκρα μυστικότητα.. 
Ο Σέκερης με τον Πέτρο στη διάρκεια της μυστικής τους συνάντησης οργανώνουν το πλάνο της παρακολούθησης της Μαργκώ και του Συμβουλίου. Όλα πλέον δείχνουν ότι πρόκειται για μια καλοστημένη επιχείρηση, που όταν έρθει η στιγμή, θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην υπόθεση του εμπορίου όπλων. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος βρίσκεται ακόμα στο κρατητήριο, μιλά με τον δικηγόρο του και καταλαβαίνει ότι οι κατηγορίες είναι πολλές και σοβαρές. Ο Αλέξανδρος είναι πια βέβαιος, ότι αυτός που τον έμπλεξε είναι ο υπάλληλός του, ο Αχιλλέας Πολιτάκης, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει, μέχρι που θυμάται κάποιο στοιχείο, που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο. Η Άννα βρίσκεται πάντα δίπλα του και αναλαμβάνει, μαζί με τον Χάρη να διώξουν τον Αχιλλέα από το γραφείο και να καθησυχάσουν τους θορυβημένους από τις εξελίξεις, πελάτες της εταιρίας. Ο Ορφέας έχει βάλει στο μάτι μια ακόμα «άπιστη» γυναίκα και την παρακολουθεί καταστρώνοντας το δολοφονικό του σχέδιο. 

Το Τατουάζ - Επεισόδια 277+278: Ο Ορφέας εξαφανίζεται! 
Η ανάμνηση του ρολογιού στο χέρι του Αχιλλέα αναπτερώνει το ηθικό του Αλέξανδρου που πιστεύει πως αν βρεθεί, θα καταφέρει να απαλλαγεί από τις κατηγορίες και να αποδείξει την αθωότητά του. Η Άννα συνειδητοποιεί πως οι περισσότεροι πελάτες λήγουν την συνεργασία τους με το γραφείο του Αλέξανδρου, αλλά προσπαθεί να τον εμψυχώσει πως όλα θα πάνε καλά. Η Βέρα ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα, αλλά το κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τον Θεοχάρη παραμένει ψυχρό. Η Λήδα γκρινιάζει που ο Αλέξανδρος έχει καιρό να της τηλεφωνήσει και η Όλγα με τον Στέφανο προσπαθούν να την κάνουν να ξεχαστεί. Η Αθηνά ερευνά το σπίτι του Αχιλλέα, αλλά δεν βρίσκει το ρολόι. Η Τατιάνα αποφασίζει να μπλοφάρει, με την ελπίδα να ρίξει τον Αχιλλέα στην παγίδα της. Ο Ορφέας κλείνει τους λογαριασμούς με το επόμενό του θύμα..
Η Τατιάνα πιέζει τον Αχιλλέα στην ανάκριση, αλλά δεν καταφέρνει πολλά. Την ίδια στιγμή ο Ορφέας αφήνει το θύμα του και εξαφανίζεται πάλι. Ένα εύρημα της Αθηνάς αλλάζει τελείως τα δεδομένα στην υπόθεση του Αλέξανδρου. Ο Τόνυ κάνει κάποιες σκοτεινές σκέψεις που τον οδηγούν στο να συντάξει τη διαθήκη του! Ο Ορφέας ακολουθεί την Ελένη και τον Πέτρο και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί! Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης μαζεύει και τα τελευταία του ρούχα και ανακοινώνει στη Βέρα ότι δεν θα ξαναγυρίσει στο Λονδίνο! Μια ευχάριστη έκπληξη κάνει την Άννα χαρούμενη! Ο Ορφέας καλεί την Τατιάνα και της μιλά με θράσος!

 

Η ιστορία
Η τράπουλα ανακατεύεται από την αρχή.
Ένας φόνος.
Ένας ονειρικός γάμος.
Ένας μυστηριώδης άντρας με άγνωστο κίνητρο.
Μια αποκάλυψη από το παρελθόν που «καίει» πολλούς.
Ένα σατανικό σχέδιο που θα μπερδέψει την αστυνομία.
Ένα νέο μεγάλο ειδύλλιο.
Μια νέα παράνομη σχέση.
Στον β’ κύκλο του «Τατουάζ», έρωτας και κίνδυνος, εκδίκηση και πάθος γίνονται ένα.
Παίζουν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Κούλης Νικολάου, Μυρτώ Αλικάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παπά, Κατερίνα Γερονικολού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Ιφιγένεια Πιερίδου, Χριστίνα Κυριάκου, Ανδρέας Φυλαχτού, Ερμογένης Σκιτίνης, Σάββας Μενοίκου, Χριστόφορος Βλαχάκης.
Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργκώ Νίβεν, η Κοραλία Καράντη 
Στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος
Guest star, Αντρέας Γεωργίου 
Guest star, Βάσια Παναγοπούλου


Η ερωτική αστυνομική σειρά "Το Τατουάζ" προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 21:50, στον ALPHA.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR