counter

Οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Παιδικά Χωριά SOS

Οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Παιδικά Χωριά SOS
Οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Παιδικά Χωριά SOS

Ο ΑΝΤ1, φέτος τα Χριστούγεννα, κάνει την αγάπη πράξη για τα παιδιά στα «Παιδικά Χωριά SOS» και φροντίζει τα παιδιά όλων των ηλικιών που έχουν ανάγκη.
 
Οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», επισκέφθηκαν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου τα «Παιδικά Χωριά SOS» στη Βάρη για να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά όπου και φιλοξενούνται στο χωριό. Στη συνέχεια, αντάλλαξαν ευχές και αγκαλιές με τα παιδιά προσφέροντάς τους εκπαιδευτικά παιχνίδια.
 
 
Ο ΑΝΤ1, μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», συμβάλλει με έμπρακτο τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους για ένα καλύτερο παρόν αλλά και μέλλον. Σε αυτή την κατεύθυνση, τη φετινή εορταστική περίοδο με την ενεργό συμμετοχή των τηλεθεατών του, προσφέρει τη διατροφή όλων των παιδιών και τη μαθησιακή υποστήριξη των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα «Παιδικά Χωριά SOS».
 
Οι τηλεθεατές και όλοι όσοι επιθυμούν να γίνουν πολύτιμο μέλος αυτής της αλυσίδα αλληλεγγύης για τα «Παιδικά Χωριά SOS», μπορούν να στείλουν SMS με τη λέξη SOS στον πενταψήφιο αριθμό 19820 ή/και να καλέσουν από σταθερό ή κινητό στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό (2,00€ + ΦΠΑ και το αναλογούν τέλος σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, αντίστοιχα). Επιπλέον, μπορούν να καλούν από σταθερό ΟΤΕ  στον αριθμό 901 11 164 164 (2,99€ +ΦΠΑ).
 
 
«Φέτος τα Χριστούγεννα στον ΑΝΤ1 βάλαμε έναν στόχο: να κάνουμε την αγάπη, πράξη. Και, για να το καταφέρουμε αυτό, χρειάζεται όλοι να ανοίξουμε την καρδιά μας και να μοιράσουμε χαρά και παραπάνω δύναμη σε παιδιά που την ονειρεύονται» τόνισε ο Chief Marketing Officer του ΑΝΤ1, Ζαφείρης Χαραλαμπίδης, συμπληρώνοντας ότι «Τα “Παιδικά Χωριά SOS” επιτελούν εξαιρετικό κοινωνικό έργο που στηρίζεται στην αξιοθαύμαστη προσπάθεια των ανθρώπων τους. Κι εμείς είμαστε σήμερα εδώ, για να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια».
 
Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής των «Παιδικών Χωριών SOS», Γιώργος Πρωτόπαπας υπογράμμισε «Φέτος ο ANT1 έχει ανοίξει μια πολύ μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά μας και μας βοηθάει να καλύψουμε τη διατροφή και τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των παιδιών στα “Παιδικά Χωριά SOS” σε όλη την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τη Διοίκηση του Ομίλου ANTENNA που βρίσκεται πίσω από αυτήν την πρωτοβουλία αλλά και κάθε εργαζόμενο του σταθμού που τη στηρίζει και εύχομαι ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα όλων μας γιατί τα παιδιά μας το έχουν πραγματικά ανάγκη»,
 
 
Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια τα οποία προσέφεραν οι εργαζόμενοι του ΑΝΤ1 ήταν μία προσφορά από τα παιχνίδια Δεσύλλας.
 
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνε την αγάπη, πράξη» 
 
Σε μία δύσκολη περίοδο, με φανερές επιπτώσεις σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και δη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ο ΑΝΤ1 μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη πράξη», κινητοποιείται και υποστηρίζει δράσεις, για να συμβάλλει στην ανάδειξη και επίλυση κοινωνικών προβλημάτων με σταθερό και αμετακίνητο στόχο την προσφορά βοήθειας σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
 
 
Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε και να στηρίξετε τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1 μπορείτε πρωτίστως να μας αποστείλετε οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σας και χρήζει άμεσης και ουσιαστικής φροντίδας.
 
Ακολουθώντας τον σύνδεσμο antenna.gr/kanetinagapipraxi/form μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας.
 
Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS
 
Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 135 χώρες, και έχει ως κύριο στόχο την προστασία παιδιών, τα οποία για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους. Σήμερα, στην Ελλάδα, με τη βοήθεια πολλών φίλων και υποστηρικτών, λειτουργούν τέσσερα Παιδικά Χωριά SOS, όπου τα παιδιά μεγαλώνουν με την καθημερινή φροντίδα των Μητέρων SOS, καθώς επίσης εννέα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, που στηρίζουν οικογένειες, οι οποίες έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις καθημερινές δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες.
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR