counter

Μπρούσκο: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Μπρούσκο: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στο Μπρούσκο, από Δευτέρα 13 έως και 17 Φεβρουαρίου, βρίσκουν τους ήρωες μας να μπλέκουν σε επικίνδυνες καταστάσεις, να απογοητεύονται, να διαπραγματεύονται και να παλεύουν..

Αναλυτικότερα, δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια:

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Προκειμένου να καθησυχάσει την κόρη του, ο Σήφης παραβλέπει τα παρακάλια της Άλκηστης κι αψηφώντας τον κίνδυνο πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα του να δει τη Στεφανία. Μετά το σοκ που υπέστη απ’ τον εγκλωβισμό της σ’ ασανσέρ, οι φοβίες της Στέλλας επανέρχονται και πάλι. Η Μαρίνα, πιέζει ασφυκτικά τον Νεκτάριο, μη μπορώντας ν’ αποδεχτεί την ύπαρξη μιας άλλης γυναίκας κι ενός παιδιού, στη ζωή του πατέρα της. Το μίσος του Πάτροκλου για τον Σήφη, τον φέρνει γι’ άλλη μια φορά σε άγρια κόντρα με τον Διαμαντή. Η Δάφνη εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι ο Χαρίδημος, φλερτάρει με τη Γεσθημανή, αλλά και με τη μανούλα του Μύρου, συγχρόνως. Οι 3 «αδερφούλες» του Μύρου, παρασύρουν το Μηνά στην έπαυλη και τον μεθάνε με σκοπό να του αποσπάσουν πληροφορίες για το «σκοτεινό» παρελθόν της Δάφνης. Στο μεταξύ, το διάστημα που έζησαν χώρια ο Αχιλλέας κι η Μελίνα, τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πως είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, ο ένας του άλλου, ενώ παράλληλα ο Σήφης, εν αγνοία όλων, εισβάλλει στο γραφείο του Αλκιβιάδη, με το όπλο στο χέρι κι αποφασισμένος να ξεκαθαρίζει μια και καλή μαζί του!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ο Σήφης απειλεί τον Αλκιβιάδη πως έχει δύο μέρες για να προχωρήσει το διαζύγιο με την Άλκηστη..Ο Πάτροκλος εκμεταλλεύεται την κατάσταση και τον φουντώνει ακόμα παραπάνω για εκδίκηση, βάζοντάς του στο μυαλό ότι ο Αχιλλέας και η Μελίνα γνωρίζουν που κρύβεται το ζευγάρι. Έτσι, ο Αλκιβιάδης πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι της Μελίνας και σε έξαλλη κατάσταση, βάζει το πιστόλι στον κρόταφο του Αχιλλέα προκειμένου να του αποκαλύψουν την τοποθεσία. Ο Μηνάς βρίσκεται ακόμα μεθυσμένος στο σπίτι του Μύρου και μαζί με την Δάφνη κάνουν τα πάντα προκειμένου η Βασιλική να μην καταλάβει

ότι αυτός βρισκόταν τόσες ώρες κλεισμένος στο δωμάτιο με τις 3 κοπέλες.. Από την άλλη, οι 3 κοπέλες έχουν καταφέρει να μάθουν τα πάντα για το παρελθόν της Δάφνης και είναι αποφασισμένες να πουν στον Μύρο την αλήθεια για να τους χωρίσουν. Η Δήμητρα έχει

καταφέρει να στρέψει τη Μαρίνα εναντίον του πατέρα της και των θείων της, έτσι ο Ματθαίος παίρνει την απόφαση να την φέρει ενώπιων των ευθυνών της και της επιτίθεται

με τις πιο σκληρές κατηγορίες. Η Κορίνα ενώ βρισκόταν στο 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της χάνει το μωρό και κατηγορεί τον Χρήστο για αυτό.. έτσι του ζητάει χρήματα για όλα όσα πέρασε εξαιτίας του.. αλλιώς θα ομολογήσει τα πάντα στην Αλίκη.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αχιλλέας με τη Μελίνα, έρχονται αντιμέτωποι με το όπλο του εκτός εαυτού Αλκιβιάδη, ενώ παράλληλα η Άλκηστις βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αναστασίας, καθώς ο Σήφης πρέπει να φύγει για την Ιταλία. Ο Διαμαντής, στην περίπτωση αυτής της διαμάχης έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλκιβιάδη και παίρνει το μέρος του Σήφη. Παράλληλα, η Δάφνη ζει τον δικό της "εφιάλτη", καθώς οι τρεις κοπέλες, έχουν αποφασίσει να την ξεμπροστιάσουν στον Μύρο σχετικά με το παρελθόν της, στέλνοντάς του ανώνυμα γράμματα. Ο Μηνάς, θυμάται ότι αυτός αποκάλυψε, μέσα στο μεθύσι του, στις τρεις κοπέλες την αλήθεια για το παρελθόν της Δάφνης και αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή του με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο. Η Χρυσάνθη, λυγίζει μπροστά στο συναισθηματικό ξέσπασμα του Πάτροκλου και για μια ακόμα φορά διχάζεται ανάμεσα στη λογική των πραγμάτων και τη μητρική αγάπη. Ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο αποφασίζουν να βγάλουν με το ζόρι την Άλκηστη από το σπίτι της Αναστασίας.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αλκιβιάδης, ο Πάτροκλος κι οι μπράβοι τους, αναγκάζονται να υποχωρήσουν μετά από πυροβολισμούς που ανταλλάσσουν με τα παλικάρια της Αναστασίας, έξω απ’ το σπίτι της. Μαθαίνοντας ο Διαμαντής τη συμμετοχή του Πάτροκλου, εξοργίζεται και απειλεί θεούς και δαίμονες, προκειμένου να προστατεύσει τ’ ανίψια του. Παράλληλα ο Αχιλλέας, γνωρίζοντας πόσο αδίστακτοι είναι ο Αλκιβιάδης κι ο Πάτροκλος, διστάζει να αφήσει τη Μελίνα μόνη στα Χανιά. Η Στέλλα επιστρέφει αργά αλλά σταθερά στις φοβίες της. Στην Κύπρο, η Αλεξάνδρα νιώθει ταπεινωμένη όταν δέχεται τα πυρά της Δήμητρας σε δημόσιο χώρο. Πιστεύοντας ότι η Κωνσταντίνα τον απατά με τον χασάπη, ο Χαρίδημος απογοητευμένος βάζει πλώρη για τη Γεσθημανή, ενώ η αντίδρασή του απέναντι στον Μανούσακα, που στο μεταξύ έχει ανοίξει το χασάπικο.. είναι απρόβλεπτη. Οι τρεις «αδερφούλες» του Μύρου, φροντίζουν να μάθει το αμαρτωλό παρελθόν της Δάφνης, λίγα μόλις λεπτά πριν η ίδια του αποκαλύψει τα πάντα. Το μίσος για τους Ματθαίους έχει κυριεύσει τόσο την Δήμητρα, που δεν σταματά ακόμα κι όταν διαπιστώνει ότι η Μαρίνα έχει εξαφανιστεί.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η Μαρίνα έχει εξαφανιστεί και παρότι όλοι την ψάχνουν, αδυνατούν να την βρουν. Η Δήμητρα κατηγορεί τους Ματθαίους για την ψυχολογία της Μαρίνας, αλλά κυρίως την Αλεξάνδρα.. και όταν την πετυχαίνει σε δημόσιο χώρο, αρπάζει την ευκαιρία να την ξεφτιλίσει μπροστά σε κόσμο με τον χειρότερο  δυνατό τρόπο. Αυτό θα έχει ως συνέπεια ο Νεκτάριος να φτάσει στα όρια του μαζί της και της επιτεθεί. Ο Μύρος αρνείται να πιστέψει ότι η Δάφνη ασκούσε αυτό το επάγγελμα στο παρελθόν, εκείνη όμως το παραδέχεται και υπερασπίζεται τις επιλογές της καθώς και την ειλικρινή αγάπη της για εκείνον.. παρόλα αυτά χωρίζουν και η ίδια αναγκάζεται να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι, βρίσκοντας προσωρινά καταφύγιο στο σπίτι της Μελίνας. Από την άλλη, ο Χαρίδημος πιάνεται στα χέρια με τον Μανούσακα κατηγορώντας τον ότι την έπεφτε στην Κωνσταντίνα, εκείνος όμως του ομολογεί πως εκείνη ήταν που τον φλέρταρε και τον προκαλούσε, αφήνοντας τον άναυδο. Έτσι πληγωμένος και προδομένος, στρέφεται για παρηγοριά στην αγκαλιά της Γεσθημανής. Η Κορίνα δίνει 3 μέρες διορία στο Χρήστο για να της δώσει τα χρήματα που ζητάει, ώστε να μην μιλήσει στην Αλίκη.. εκείνος όμως έχει ένα σχέδιο στο μυαλό για να τελειώνει μαζί της μια και καλή. Ο Πάτροκλος καταφέρνει την Χρυσάνθη να τον συναντήσει, μετά την κουβέντα τους όμως εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού και την απειλεί φρικτά.. Παράλληλα, η παρουσία του στην χθεσινή επίθεση, πλάι στον Αλκιβιάδη, βάζει την Αναστασία σε διάφορες υποψίες.. παράλληλα, θυμώνει με την απόφαση της Άλκηστις να φύγει άμεσα για Ιταλία να συναντήσει τον Σήφη.. Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας είναι ανήσυχος για την απρόβλεπτη τροπή που παίρνουν τα πράγματα στην Ιταλία….

MOST POPULAR
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ 2
15125 ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 210 2594100
FAX: 210 2594000

Για να διαφημιστείτε στο FTHIS.GR επικοινωνήστε με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας:

Διεύθυνση Διαφήμισης:
e-mail: info@fthis.gr
Tηλ.: 210 2594100

Like us Follow us Find us
fthis.gr
Daphne