counter

Προτάσεις για καλό Feng Shui από το Μέντιουμ Άρη

Προτάσεις για καλό Feng Shui από το Μέντιουμ Άρη
Προτάσεις για καλό Feng Shui από το Μέντιουμ Άρη

Προτάσεις για καλό Feng Shui για το 2019 για επιχειρήσεις, μόδα, σπίτι και διακόσμηση! Ποια είναι τα τυχερά χρώματα του Feng Shui για το 2019 για να φορέσεις; Η Κινέζικη Νέα Χρονιά 2019 ξεκινάει 5 Φεβρουαρίου 2019.
 
Μέντιουμ Άρης Feng Shui χρώματα 2019
 
Η Κινέζικη Σεληνιακή χρονιά του 2019 προστατεύεται από την καλή θέληση και την ηρεμία του Κινέζικου ζωδιακού συμβόλου του Χοίρου. Από το βάθος και τη σταθερότητα της Γης Κινέζικο στοιχείο της χρονιάς του 2019. Είναι μια σχετικά ισορροπημένη περίοδος σε σχέση με την ενέργεια, καθώς αναφέρεται στη σχέση των πέντε στοιχείων της Κινέζικης κοσμολογίας.
 
Τυχερά Χρώματα για το 2019
 
Σύμφωνα με το Κινέζικο ημερολόγιο 2019, δεν υπάρχει περίοδος ενεργειακής υπερβολής της Γης. Αυτό είναι το κύριο Κινέζικο στοιχείο της Χρονιάς του Σκύλου 2019, κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Γήινου Χοίρου 2019. Επομένως, στη διάρκεια αυτής της ολοκλήρωσης του κύκλου του Κινέζικου σεληνιακού ημερολογίου διεισδύει η ατμόσφαιρα ενός αυξημένου ενδιαφέροντος για δραστηριότητες χαλαρότητας και ευχαρίστησης.
 
Τα στοιχεία που περιοδικά είναι ανεπαρκή κατά τη διάρκεια της Κινέζικης χρονιάς 2019 είναι η Φωτιά και το Μέταλλο.  Τα συσχετιζόμενα χρώματα των οποίων είναι αντίστοιχα το κόκκινο και το λευκό. Γι’ αυτό, τα τυχερά χρώματα για να φορέσεις το 2019 είναι τα χρώματα, που συμβολίζουν το στοιχείο της Φωτιάς (κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ) και το στοιχείο του Μετάλλου (λευκό, χρυσό).
 
Κλείσε και εσύ το ραντεβού σου με το Μέντιουμ Άρη
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 3477211 – 6986587147
 
2019 Η χρονιά του Χοίρου. Γη είναι το στοιχείο στην Κινέζικη χρονιά! 
 
Κατά τη διάρκεια της Κινέζικης χρονιάς 2019, το στοιχείο της Γης διατηρεί την ισορροπία του προσφέροντας την ευελιξία του και τη δύναμη της απορρόφησης αρνητικών ενεργειών. Το Yin συμβολίζει τη θηλυκότητα, το εσωτερικό, το βάθος και την ενδοσκόπηση. Μέσα στη Χρονιά του Χοίρου 2019, η επιθυμία να ανοίξεις νέες προοπτικές και να υψώσεις το ανάστημά σου δημιουργικά θα είναι αυξημένη.
 
Η θέση της οικογένειας, η γενναιοδωρία, ο διάλογος αλλά επίσης και η διαίσθηση είναι οι θεμελιώδεις κολόνες της Χρονιάς του Χοίρου 2019. Επιπρόσθετα, το πιθανό αίσθημα μοναξιάς και αστάθειας, που νιώθεις τους μήνες πριν τη Νέα Χρονιά 2019. Τώρα δίνουν τη θέση τους στην εκτίμηση της παρούσας στιγμής, νέων φιλιών και έρωτες που ακμάζουν. Το στοιχείο της Γης επίσης μειώνει την υπερβολή της αδηφαγίας, που παρατηρείται γενικά στη διάρκεια των Χρόνων του Χοίρου. Η Yin Γη φέρνει την Κινέζικη χρονιά 2019 την κατάσταση εκείνη του μυαλού, που είναι απαραίτητη για την εκτίμηση των απολαύσεων της ζωής εξαγνισμένων από όλες τις πονηριές, στη μέγιστη απλότητά τους.
 
Το στοιχείο της Γης συμβολίζει το κέντρο, την αποχώρηση αλλά και τη σταθερότητα. Η Yin Γη, έμβλημα μιας αυξημένης πνευματικότητας και συνώνυμο της υπομονής και της επιμονής. Φέρνει κοντά τα 4 άλλα στοιχεία της Κινέζικης κοσμολογίας – το Ξύλο, τη Φωτιά, το Μέταλλο και το Νερό. Η επιρροή του στοιχείου της Yin Γης είναι ταυτόχρονα η έκφραση μιας ικανότητας για αναλυτική ενδοσκόπηση. Αλλά επίσης η ανάγκη για ανακάλυψη και υπαρξιακής εξερεύνησης.
 
Τυχερά χρώματα για να φορέσεις το 2019: Κόκκινο, Πορτοκαλί, Ροζ και Λευκό!
 
 Σύμφωνα με το Κινέζικο ωροσκόπιο 2019, τα τυχερά χρώματα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη μοίρα σου κατά τη Χρονιά του Χοίρου 2019 είναι εκείνα, που συνδέονται με τις ευεργετικές ενέργειες του στοιχείου της Φωτιάς. Οι οποίες αναπαριστούνται από το κόκκινο, το ροζ και το πορτοκαλί χρώμα (η Φωτιά ενισχύει τη Γη). Του στοιχείου του Μετάλλου, που απεικονίζεται με το λευκό και το χρυσό χρώμα (το Μέταλλο θρέφει τη Γη). Πράγματι, η Φωτιά και το Μέταλλο γίνονται παγκοσμίως ελλιπή στη διάρκεια της Χρονιάς του Χοίρου 2019 και είναι σημαντικό να είσαι σε θέση να γεμίσεις αυτή την έλλειψη με τα χρώματα των ρούχων σου και της εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού σου. Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάς τη σημασία της έλλειψης βιταμίνης D (εύλογη ηλιοθεραπεία σε κατάλληλες ώρες). Επίσης και του σιδήρου (διατροφή με κρέας, ψάρι, δημητριακά, καθώς επίσης και φρούτα, λαχανικά, όσπρια και γαλακτοκομικά).
 
Συμβουλές από το Μέντιουμ Άρη για διακόσμηση γραφείου και σπιτιού με βάση το Feng Shui 2109!
 
 Τα ίδια χρώματα Feng Shui 2019 ισχύουν και για την εσωτερική διακόσμηση των δωματίων του σπιτιού σου (σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, κουζίνα, κεντρική είσοδος). Έτσι θα αυξήσεις τις πιθανότητες να βγάλεις περισσότερα χρήματα το 2019. Επίσης έτσι θα πολλαπλασιάσεις την επιτυχία της εταιρίας σου (διακόσμηση γραφείου, αίθουσας συσκέψεων, σχέδιο και λογότυπο της εταιρίας). Κόκκινο, πορτοκαλί και λευκό, στις διαφορετικές αποχρώσεις τους, συνδυασμένα με πινελιές του μπλε και του πράσινου.
 
 
Μέντιουμ Άρης – Θεμελιώδεις αρχές του Feng Shui 
 
Κατά τη διάρκεια του 2019, όταν χρησιμοποιείς το κόκκινο (Φωτιά) και το λευκό (Μέταλλο), μη ξεχνάς να προσθέτει μια πινελιά από το χρώμα που αντιπροσωπεύει τη Γη (κίτρινο, ώχρα, καφέ). Έτσι ώστε να εναρμονήσεις τις ροές ενέργειας, που παράγονται από αυτό το μοντάζ. Σε ό,τι αφορά στο ντύσιμο, όταν θέλεις να φτιάξεις ένα χρωματικό συνδυασμό για την γκαρνταρόμπα σου, θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στη σταθεροποίηση των χρωμάτων της χρονιάς του 2019. Στα χρώματα εκείνα δηλαδή που συσχετίζονται με το στοιχείο της Φωτιάς και το στοιχείο του Μετάλλου.
 
Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες
 
Ο πιο ολοκληρωμένος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας!
Ηούς 83 Αθήνα, Κάτω Πετράλωνα
 
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 3477211 – 6986587147

MOST POPULAR