- Θρυµµατίζετε τα µπισκότα µαζί µε το βούτυρο στο µπλέντερ. Στρώνετε το µείγµα σε µια φόρµα και µε ένα ποτήρι µε ίσιο πάτο χτυπάτε τη βάση στη φόρµα για να σφίξει το µείγµα.
- Χτυπάτε στο µίξερ το τυρί µαζί µε το γιαούρτι, το κακάο και τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά. Απλώνετε την κρέµα πάνω από τη βάση των µπισκότων και βάζετε το γλυκό στο ψυγείο. Λίγο πριν το σερβίρισµα, διακοσµείτε µε τη µαρµελάδα και τα αµύγδαλα.
Κόστος συνταγής: 12€
* Αναζητήστε περισσότερες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του Άκη Πετρετζίκη στο που θα κυκλοφορήσει αύριο στα περίπτερα. Κάποιες από αυτές; * Μπρουσκέτα με καπνιστό σολομό * Μεσογειακή αυγοσαλάτα * Η καλύτερη τονοσαλάτα * Σαλάτα με σπανάκι, φινόκιο & μήλο * Σαλάτα με μανούρι & άγριο ρύζι * Μακαρόνια με λαχανικά * Μακαρόνια με καρύδια & γιαούρτι * Πατάτες ογκρατέν * Υπέροχο ριζότο με μανιτάρια * Κοτόπουλο πανέ φούρνου * Χοιρινό μπούτι με μέλι & μουστάρδα * Σουβλάκια με βοδινό & πιπεριές * Ξηροί καρποί με μέλι και πορτοκάλι * Baked Alaska (Παγωτό της φωτιάς) * Η πιο νόστιμη καρυδόπιτα
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)