To «Πρωινό» την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου μας ετοίμασε χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα πορτοκάλι και πουρέ πατάτας – καρότο. Μια πεντανόστιμη συνταγή. Για περισσότερη νοστιμιά του πιάτου σας βάλτε ένα φύλλο δάφνης και λίγο σκόρδο.
To «Πρωινό» την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου μας ετοίμασε χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα πορτοκάλι και πουρέ πατάτας – καρότο. Μια πεντανόστιμη συνταγή. Για περισσότερη νοστιμιά του πιάτου σας βάλτε ένα φύλλο δάφνης και λίγο σκόρδο.