Νηστίσιμο χαλβά με σοκολάτα και καβουρδισμένο αμύγδαλο ετοίμασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 23 Φεβρουαρίου στο "Πρωινό". Μια συνταγή που θα λατρέψετε και θα τιμήσετε ιδιαιτέρως την περίοδο της Σαρακοστής.
Νηστίσιμο χαλβά με σοκολάτα και καβουρδισμένο αμύγδαλο ετοίμασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 23 Φεβρουαρίου στο "Πρωινό". Μια συνταγή που θα λατρέψετε και θα τιμήσετε ιδιαιτέρως την περίοδο της Σαρακοστής.